• Jos-Optimus
    3.6k
    osim što je duplo bolji igrač, drugih argumenata nema.
  • Droljo
    10.6k
    Zašto je taj selahi ulazio sa klupe u rijecinim euro pothvatima ove sezone?
  • Maximo
    628

A mislim, argumentiro bi on to lako da dođe u dinamo, sa tucetom golova,ali kolko sam čitao niš od toga
  • vjeko1701
    11.3k
    Profil je kakvog nemamo u ekipi. Ok, nije bolji igrač od Sučića i Mišića ali je jedan koji daje puno više agresive i defanzivne stabilnosti i tako omogućava drugačije taktičke varijante. K tome može igrati i u paru sa Mišićem i sa Sučićem. Na HNL razini je pokazao da može praktički sam obavljati defanzivne zahtjeve veznog reda kaj otvara drugima mogućnost da igraju ofenzivnije.
  • ShanKu
    1.2k
    Nažalost nisam bil impresioniran Rogom. Cijelo vrijeme sam ga pratil i uspoređival s svim našim veznim igračima kaj ih imamo u Dinamu i stavil sam ga jako blizu dna ljestvice tih igrača (konkurencija za dno ljestvice su mu Pavić, s tim da Pavić može bit i bolji od njega uskoro i naš kapetan trenutno). Impresioniral me je jedino u prijateljskim utakmicama, sa posebnim izvođenjem kornera i ona "asistencija" protiv Monaca.
    Jedini razlog da ga zadržimo bi bil to kaj ne smijemo drugog registrirat sada...
  • Dinamovapriča
    117
    Franjić dogovoren, posudba iz Wolfsburga.
  • Maxova dijagonala
    2.6k
    Ja sam uvjeren da želimo Selahija da bi ta sprdnja od klauzule već bila aktivirana.
    Bolje tih 1,3 mil dodatno uložit u špicu jer ćemo svakako brzo ispast iz lige prvaka i neće bit potrebe za toliko rotacija.
  • Crni86
    7k
    Bolje tih 1,3 mil dodatno uložit u špicu jer ćemo svakako brzo ispast iz lige prvaka i neće bit potrebe za toliko rotacija.Maxova dijagonala

Bas suprotno. Onda ti ne treba novi napadac jer vec imas dva, ali ti treba profil veznjaka koji ce razbijat protivnicke kontre u hnlu.

Ugl volio bi i napadaca i klasicnu sesticu. Smatram da mi sada vec moramo slagati ekipu za iducu sezonu.
  • scooniepenn
    3.6k

Samo dvostruko? Malo si i rekao. Nekima zaista nije jasno da Hrvatska nogometna rerezentacija od Dudua nije imala takvu realizatorsku klasu u napadu. Ako je Haller zdrav i voljan se vratiti na razinu prije operacije, čovjek će se u našem sustavu igre sprdati s HNL-om. Nije frajer zaboravio igrati, samo što nekima nije jasno da je Levante španjolska Gorica koja se jedva nađe pred golom protivnika, a kamoli da bi dobio upotrebljive lopte za pospremiti ih. Meni je Broda drag, ali to je usporedba u rangu stavljanja u relacije Modrića i Jerka Leke.
  • Paggini
    32.6k
    Franjić dogovoren, posudba iz Wolfsburga.Dinamovapriča

Može.
  • Davieboy86
    318
    Roga cu pamtiti najvise po fulanim zicerima i crvenom protiv tovara. Naprijed nije donio
    puno kao niti natrag tako se barem nadam Franjicevoj dobroj ulozi i to ne kao lijevog beka. Hvala i sretno dalje Rog. Ako je istina jel…
  • Peškaman
    5.7k
    Dolaskom Franjića pretpostavljam da ništa od Selahija.
    Jedino ako naši žele Franjića na lijevom beku što se nadam da neće biti slučaj.
    Ali radujem se Bartolu,taman da kanalizira unutarnjeg Dilavera na derbijima.
  • Maximo
    628

Kolko opće tekmi on ima na zadnjem veznom, vidim u shaktaru se nije naigro
  • Maxova dijagonala
    2.6k
    ja ću ga pamtit po prodorima i asistencijama protiv Salzburga i Monaca.
  • Paggini
    32.6k

Moguće je da potencijalno dogovaraju prelazak na ljeto Selahija za dž, a sad Franjića do ljeta da nas izgura, ako ga uopće misle na šestici koristiti.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions