• Sibirski plavac
    2.6k
    kada ce se predstaviti novi trener?Crni86

Kaže sportklub 3. siječnja.
  • Dani Olmić
    697
    tako sam i ja ispratio presicu. Nadam se da ce najkasnije prekosutra past prvo ime.
    A u vezi predstave nisam nikaj cuo, al vjerujem da ce se isto dogodit najkasnije u utorak, pa 3.1. krecu pripreme ako se ne varam

Edit: Sluzbena dinamova stranica na facebook-u, instagram-u itd je objavila da je predstava 3.1.
  • MAGDA7
    11
    Na sofi pise 4-2-3-1
  • MAGDA7
    11
    Da i na presici su rekli 3.1.
  • Jaro
    8.6k
    I zna li se kada ce se predstaviti novi trener?Crni86

Dolazi direkt na pripreme, dakle spisak igraca je 100% Maricev. Bas me zanima popis klinaca i Mmae.
    A Galesic - znaci mijenja se najjaca karika u obrani - ponovo stihijsko dovodjenje temeljeno na populizmu.
  • rioda
    6k
    Galešić je dešnjak, tako da bi mijenjao KTCa.Paggini

U načelu da, ali ne sumnjam da će na kraju KTC završiti minimalno kao lijevi stoper. I tako mu iznošenje lopte nije jača strana, a obrambeno je bolji od svih ostalih. Jako me zanima i status Bernauera kod Cannavara.
  • keppi
    245
    Baš me zanima šta će sada biti s Maeeom. Bjelica ga je otpisao, a pitanje dali je to i definitivni stav kluba. Meni stoperski par Maee - Galešić čak izgleda sasvim ok za nas (uz sve uvažavanje KTC koji ipak ne može biti naša budućnost).
    Mislim da Maee nije niti približno pokazao svoje stvarne mogućnosti.
    Problem je razlog izbacivanja iz ekipe....koliko sam shvatio Bjelicu on je omalovažio pred svima nekoga iz ekipe kome je Bjelica dao prednost na utakmici prije nego li je izbačen iz ekipe. Pretpostavljam da je nešto podcjenjivački rekao o Maxu Bernaueu. Ako je stvarno tako bilo sigurno nije bezazleno, ali možda se to može riješiti nekim razgovorom, te ga naravno treba dobro "oplesti" po džepu.
    Pitanje je naravno i želje Maeea da se stvarno ajmo reći pokaje i vrati na raspolaganje novom treneru.
  • Jaro
    8.6k
    taj Mmae nije jednu dobru utakmicu u dinamu odigrao. Bio hypeano "pojacanje" s jebenim CVom - klupa Fermcvarosa. Bjezi od protivnika, spor ko blato... Trener koji ga stavi u igru je neznalica. Vanterenske aktivnosti su samo ekstra.
  • PlaviDuh
    99
    ti si lud KTC je 5x bolji nego Mmaee
  • Ivanmtk
    1.1k
    Unpopular opinion. Dinamo itekako može bez KTC-a. Za igru u HNLu korisniji je Bernauer od njega
  • keppi
    245
    KTC je odigrao odličnu jesen, ali čovjek ima 35 i u tom smislu sam napisao da treba gledati u budućnost.
    Bolje da čitaš pa tek onda nekog vrijeđaš.
    Također sam napisao da Maee nije do sada nešto pokaza, ali da mislim da može puno bolje.
  • Nadmocniji
    284
    Nakon onog sinoc barem se sad nadam da nas ni pod razno nece mediji povezivati sa Teklicima i Barisicima...
  • Georg Koch
    5.2k
    Uvjeren sam da kroz 10ak dana dolaze 2-3 pojacanja, jaca imena (bar na papiru) , plus novi ugovor Mikica kako bi se bar malo smanjila historija i prebacila loptica.
  • Kujtim Shalla
    3.5k
    Ako su stvarno dno dna ,i ako su stvarno bili u kontaktu sa Cannavarom, možda ima i on nekog igrača kojeg dovodi , ali jedino mi Kina pada na pamet . A Marić poznaje ligu kako kaže :joke:
  • Zg123
    777
    Haller prvi pick za napadaca
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions