• bbb medimurje
    3.5k
    Ma kakav crni haller, bolje da ne dolazi
  • Kujtim Shalla
    3.6k
    Ovo je vijest ,auuuuu
  • Mathiasovi Chageri
    3.5k

"Ima li on motiva 'oživjeti' karijeru, s kakvim bi ambicijama došao u HNL. I je li bolje rješenje od, primjerice, Duje Čopa, koji je u ovoj kalendarskog godini zabio 20 golova, koji zna kakve kopačke obući za 'grbavicu' u Koprivnici, kako postaviti nogu da lopta ne završi u blatu već u mreži travnjaka u Kranjčevićevoj, gdje je najranjivi Ivan Banić ili koja je slaba strana njegova prijatelja Lovre Kalinića."

Jel mogu naši novinari napisati članak bez ovakvih idiotskih rečenica. Postoji li netko tko će napisati samo ono što zna ili je načuo, bez da truje medijski prostor svojim umotvorinama? Ovo nije za Shit of the day temu nego za automatski ispis iz Hrvatskog novinarskog društva.
  • Jaro
    8.6k
    to je taj mladi perspektivni napadac zbog kojeg se prodalo Brodica pretpostavljam...
  • Niko1986
    508
    Ma kakav crni haller, bolje da ne dolazibbb medimurje

Haller bi do kraja polusezone imao 15+ golova u HNL-u.
  • Orc123
    9.7k
    vec mi ide pomalo na k.. stalno spominjanje Brodica a realno utrzili smo ga dobro! Kaj radite Ronalda od njega....to je bio zadnji vlak da uberemo nesto za njega i super posao....sta, trebali smo odbiti sumu kao i za Menala, koji sad trenira s juniorima!? Gluposti....mi smo imali i Pjacu koji je pokazao da moze igrat spicu ali ne moze se sam staviti gore!
  • Crni86
    7k
    Nije li maric reko da nitko ne zeli doc kao napadac u dinamo radi petkovica? Kako sad tamo neki haller?

Bas super da imamo dva napadaca od 30+ godina….Treba uzet nekog perspektivnog od 22,23 godine da kroz koju sezonu zamjeni petka, a ne da skupa s petkom ode u mirovinu.
  • Pavinho
    137
    i upravo je to sto nam je potrebno za izlazak iz krize
  • Kujtim Shalla
    3.6k
    Ne ulazim u raspravu, i onako sam neraspoložen. @Jaro čovjek ima 30 god ,ništa stariji od petka. Čovjek ima ime , karijeru iza sebe i bolest koja ga je unazadila. Sve su to činjenice. Ali konačno neko se spominje koga ne moram googlat. Ajmo o njemu ako išta bude od toga. Svi vidimo da je ludnica u klubu tako da ne nasjedam na članke više do god neko ne potpiše. Ali kad barem pišu ,drago mi je da su ti već ozbiljna imena
  • Daliban
    3.8k
    Ma kakav Haller. Osim što ne igra i ne zabija ni u tom Leganesu, osim što je samo još jedno izraubano ime, vjerojatno neće ni doći jer je na posudbi do kraja sezone. To su neke fore gdje se puštaju van glasine oko poznatih imena da se navijački puk smiri. Jedino ako postoji neka komba da Baturinu pustimo u BvB, a oni povuku Hallera s posudbe i uvale nam svoj škart za džabe.
  • Pavinho
    137
    Pise gol.hr da za galesica dajemo 3mil i 50% od Jankovica...Rukavinin postotak ne ulazi u deal
    Placa jednaka Torrenteu i Bernaueru
  • Ivdzo11
    4.9k
    NIKO GALEŠIĆ ove će zime prijeći iz Rijeke u Dinamo. Izvršni odbor Dinama dao je suglasnost Upravi da se transfer vrijedan tri milijuna eura (uključujući bonuse) obavi već ovaj tjedan. Galešićev potpis očekuje se u ponedjeljak ili utorak. Plaća će mu biti na razini ostalih stopera koji igraju za Dinamo.

Dinamo će se također odreći i klauzule koja uključuje 50 posto zarade od eventualnog izlaznog transfera Nike Jankovića.
  • CastAway1986
    2.3k
    Haller je već sezonu i pol bez prave forme i gola , ne kažem da nebi zabijao u HNL-u ali vjerujem da od tog posla nema nista ...
  • ElDorado
    1.2k
    Ali usporediti Hallera i Čopa, taj Ničota nije normalan
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions