• LovroZG
    1.3k
    Ak sutra predstave Galešića dobit će nastavak ovoga danas. S pravom.
  • NitkoBitan
    21.4k
    Navodna lista zelja Bjelice ovaj prijelazni rok.

Ivica Ivusic
    Niko Galesic
    Lijevi bek (nepoznat)
    Bartol Franjic
    Mislav Orsic
    Ramon Mierez

Po meni Ivusic ok, detektirao se problem potrebe za golmanom. Galesic isto ok. Bartol Franjic ne znam iskreno sto bih rekao, valjda je pojacanje. Mislav Orsic meh... opet se roboje izraubanim senatorima. Mierez nerealan.
  • Beowulf112
    363
    Ma da li bi mi postavili cannavara za trenera da tovari nemaju osebujnog trenera u vidu gattusa...cisto sumnjam...to smo htjeli malo pokazat se i odgovoriti im na isti ili slican nacin sa internacionalnim trenerom tj talijanom ko i oni...samo mislim da smo dovukli trenera sa nedovoljnim iskustvom i upitno je koliko ce se dobro snaci u nasoj ligi
  • rioda
    6k
    Navodna lista zelja Bjelice ovaj prijelazni rok.

Ivica Ivusic
    Niko Galesic
    Lijevi bek (nepoznat)
    Bartol Franjic
    Mislav Orsic
    Ramon Mierez
    NitkoBitan

Mierez nerealan, a ostali nikakav poseban upgrade na trenutnu ekipu, osim možda Galešića, ali više zbog naše nekvalitete na toj poziciji nego njegove kvalitete
  • i more je plavo
    1.2k

A Maric ce dopeljati:

- Gorgonzolu ( lijevi bek nekog francuskog drugoligasa koji se bori za opstanak

- Fujikara (brz ko vjetar, zadnji veznji iz Japana)

- De Flores ( golgeter iz druge Venezuelanske lige....navodno se svi prvoligaši iz Nikaragve otimaju za njega ali problem je menađer, koji ima prava na 1/2 transfera a gadan je lik...) ali Mara bu to speglal do uskrsa.

- Galešić za kojeg cemo dati par milja, podijeliti buduci transfer i odreci se Jankovica, Rukavine i jos bar 3 mladca koja cemo poslati Rijeci.

I dva talijana ce se boriti za kup i drugo mjestu u prvenstvu Hrvatske :wink:

Sanjin ce na ljeto preuzeti Zekinu funkciju jer ce se ovom pogorsati zdravstveno stanje nakon sto novinari i boysi naprave dar mar vec do Uskrsa kad odu Cannavaro i novi igraci (ako cemo imati love za sporazumne raskide ugovora).

Nadam se da sam skroz u krivu jer volim Dinamo jaaaakooooo, ali svi potezi u zadnje 2 godine upucuju na neki ovakav scenarij.
  • rioda
    6k

Žali Bože vremena koje si potrošio na ovaj post
  • mosad
    692
    Lagani shit of the year
  • i more je plavo
    1.2k

Istina,

ali nekak sam razocaran i isfrustriran, vjeroval sam u kompetencije i dobre namjere, a sve nekak drugacije izgleda.

Pa mi je lakse biti ironican, jer i inace nisam neki lik od teških rijeci, pa ko zna kak bi izgledalo da pisem ozbiljno a iz srca.

Zao mi je sto nisu Bjelicu smjenili nakon Hajduka i dali Cannavaru momcad koja je bila na raspolaganju, sad bi i on bio bivši.
  • tp1997
    757
    Ovo mi sve zvuči bolje nego išta što možemo očekivati od Marića.

Ivušić > Filipović
    Galešić > Torrente
    lijevi bek teško da može gore od Ogiware, pa makar i Borna Barišić
    Franjić - polivalentan igrač i primarno šestica, dakle Franjić > manjak čiste šestice
    Oršić kao treći napadač > nikakav treći napadač
    Mierez ajde, slažem se da je nerealan, ali možda i ne bi bio da nismo odlučii spizditi preko 2 milijuna na otpremninu Bjelici

Iskreno me i duboko strah kakva ćemo "pojačanja" sad dobiti, pogotovo s trenerom koji niti zna ligu, niti zna jezik, niti poznaje ekipu. Sve mi se čini da si je vrli SD fino namjestio situaciju da su sve odluke njegove i da bez zadrške može doći iduće pojačanje iz Amiensa ili juniora Leccea ili tako neki kapitalac.
  • Nino Bule
    15k

Bome ni ti ne kasnis podmukloscu za klubom, lijepo te se pita da potvrdis tezu i da nam das javnu izjavu o podrsci treneru a da se ne radi o izjavama nakon varazdina, ti sve lijepo izignoriras i krene nova prica, tko te ne zna ...
  • Paggini
    32k
    Ivušić > Filipović
    Galešić > Torrente
    lijevi bek teško da može gore od Ogiware, pa makar i Borna Barišić
    Franjić - polivalentan igrač i primarno šestica, dakle Franjić > manjak čiste šestice
    Oršić kao treći napadač > nikakav treći napadač
    tp1997

Da je istina ovo sve, krivo si postavio neke stvari

Ivušić bi bio prvi golman, znači Ivušić > Nevistić.
    Galešić je dešnjak, tako da bi mijenjao KTCa.
    Franjić na šestici je najgore moguće korištenje njegovog skillseta, vjerojatno bi ga se u obrani koristilo, znači umjesto Torrentea i Perkovića, eventualno kao lijevog beka.
    Oršić ne bi bio napadač također, nego krilo.

Sve u svemu, dosta bezvezna lista pojačanja osim Galešića koga su i u upravi htjeli. Da nam je ovo bio prijelazni rok, tko bi bio zadovoljan s ovim? Nitko.
  • NitkoBitan
    21.4k
    Da nam je ovo bio prijelazni rok, tko bi bio zadovoljan s ovim? Nitko.Paggini

Ne bi ni ja :rofl:

Ali stvarno, vise mi je zlo od spominjanja izraubanih povratnika. Opekli smo se na Ademiju, Pjaca ispod svih ocekivanja... Ne znam kako ozbiljan trener poput Bjelice moze bit zagovornik toga. To sto na nekog imas lijepa sjecanja ne znaci da ga svugdje trebas vuc za sobom.
  • Paggini
    32k
    Pjaca ispod svih ocekivanjaNitkoBitan

Pa ne znam sta smo ocekivali, ali ove polusezone igra bolje nego cijelu proslu sezonu u Rijeci. Sasma korektan je Piazzone, najkonkretnije naše krilo.
  • tp1997
    757
    Uspoređivao sam čistu kvalitetu navedenih u odnosu na one koje je (ili nije) doveo Marić.

Uzmimo da navedeni ne bi bili zadovoljavajuć prijelazni rok, što nam daje pravo za nadati sa će SD napraviti išta bolje? Pogotovo sada s trenerom koji ni ne može znati što želi niti što mu treba jer će ekipu upoznati prvi dan priprema, pa ova prevara ima odriješene ruke haračiti po drugoj francuskoj koliko ga volja
  • Crni86
    7k
    Ako sam dobro ispratio presicu, Manenica je rekao da je nekoliko igraca dogovoreno. Dajte nam sutra neka predstavljanja da nakon ovog soka se opet malo stabiliziramo.

I zna li se kada ce se predstaviti novi trener?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions