• MasniBrkMarkaViduke
    38
    hahahah koji si ti strucnjak ,iščitao stečaj iz toga
    Cega se sve neću naslusat
  • don
    8.4k
    neznam za tebe,ali Mladost i razvijanje iste ne postoji.MasniBrkMarkaViduke

koja mladost kad si na -7 od rivala u ligi? Dinamo trenutno nema ni vremena ni prostora za razvijanje igrača i ne trpi mušice istih.
    Svi smo ovdje zagovarali Pavića pa smo vidili od njega to šta smo vidili. Nije mu za suditi trenutno naravno, ali mišljenja sam da on ovog trenutka nema šta radit na terenu u Dinamu i triba ga poslati na posudbu.
    ja prvi sam ga zaziva, ali valjda sad vidimo zašto nije dobia toliko prilika, jer neki ljudi ih ipak gledaju svaki dan na treningu.

.(Terzic)MasniBrkMarkaViduke

i igračka mladost (Yamal, Endrick?)
  • Jurki
    13.5k
    nazalost ga ne mogu podici na veci financijski nivo.. al ta mi izjava djeluje.. super, cijena mu je veca ... prodat ce se prije. Jbg.. bez obzira kaj znam da nam je to neminovnost da najbolje igrace moramo nazalost prodati.
  • MasniBrkMarkaViduke
    38
    pa ak ne možeš s Ademijem i Riletom i nekolicinom starijih,okreni se mladima.
    Možda nije samo u pavicu problem,možda je problem jer kraj sebe ima neke koji su čak i sad lošiji od njega.
  • Sting86
    5

Ne treba sve doslovno shvaćat. Ali ti iz svega vidiš samo crnilo.
  • MasniBrkMarkaViduke
    38
    a kaj ima naznaka da ce bit bolje? Zadnje kolo ulijeva nadu u bolje sutra?
    Molim te
  • Sting86
    5

A niš, ugasimo klub i napravimo sprovod već sad
  • Majki2111
    3.5k
    Kroz tvoje upise se vidi da baš jako strastveno voliš napadački i pozitivno orijentiran nogomet. Pazi da ne izgoriš u želji za time. Nogomet je balans između pozitivnog i negativnog. Dinamo je svoj uzlet najveći unazad 30 godina imao s blago negativnim pristupom igri.

Nogomet se može igrati i negativno i pozitivno.
  • MasniBrkMarkaViduke
    38
    piše ti gore kaj smatram da je potrebno..REMONT
  • Cif
    155
    a dobro onda nek igraju Ademi Ristovski Moharami Špikić Rog oni nisu mladi i imaju iskustva
  • Sting86
    5

Ne možemo to radit usred sezone jbg. Sad treba izvuć maksimum do ljeta jer zimski rok nikad nije za remont obzirom na kratkoću priprema i pauze između jesenskog i ljetnog dijela sezone...
  • Daliban
    3.3k
    Kroz tvoje upise se vidi da baš jako strastveno voliš napadački i pozitivno orijentiran nogomet. Pazi da ne izgoriš u želji za time. Nogomet je balans između pozitivnog i negativnog. Dinamo je svoj uzlet najveći unazad 30 godina imao s blago negativnim pristupom igri.

Nogomet se može igrati i negativno i pozitivno.
    Majki2111

Jebiga, volim španere i šmekerski nogomet. Meni je sve estetika.
  • CastAway1986
    2.1k
    Slažem se da treba gledati van HNL-a jer eto Selahi hoće u inozemstvo a Galešić je preskup ! Pašalić i Fruk trenutno na njihovim pozicijama smo popunjeni a i cijena previsoka , Matković ponovno preskupa opcija , Dantasa nebi jer nije tip šestice kakva nam je potrebna , Belcar i Soldo trenutno još nedokazani da bi mogli igrati kod nas , za Šegu ću se samo nasmijati ..Dva mlada igrača koja su mi zanimljiva su više puta spomenuti ovdje Beyat i Jagusic ali ima treba još koja sezona u kontinuitetu a nama trebaju instant pojačanja...
    Od naših igrača vani to su Ivanušec, Moro , Pongracic pa i Ivušić ..Oršić nije instant pojačanje a trener ako drži do riječi će pomladiti ekipu ..Osobno mi je jako žao Crnca i Franje Ivanovica ..Isto tako prije dvije godine dok nije produžio ugovor u Genoi neki su se ovdje smijali na spomen Badelja a gle čuda on je i dalje starter i kapetan u izrazito zahtjevnoj Serie A
  • Majki2111
    3.5k
    Sve štima. Ako igraš pozitivno dugoročno ćeš više zabijati, al ii primati. Ako igraš negativno, manje ćeš zabijati, ali i manje primati.

Zadatak pozitivnog poimanja je da staviti igrače u poziciju da zabiju više nego što obrana može primiti.
    Zadatak negativnog poimanja je da se primi što manje jer u pozitivnim načinom neće dovljno zabiti da pokrije sve ono što primi.

Nije uvijek pozitivni pristup ispravan, kao što nije ni negativan. Ovisi o balansu i situaciji.

Razmisli malo samo o balansu prije nego kad kreneš pisat svoja mišljenja.

I meni se sviđa Belcar. Ali Belcar plus pozitivni trener pa primali bi ko kurva iz Amsterdama.
  • Plava stijena
    285
    Jasno je iskomunicirao Bjelica da želi pomladiti momčad sa igračima našeg govornog područja. Gdje onda gledati nego u hnl-u di momci koji dolaze su svjesni veličine i zahtjeva kluba te im je aklimatizacija puno kraća od stranaca.

Po čemu je Selahi za kojeg su svi zapeli bolji od Belcara? Dečko ima 22 godine, solidnu visinu, brz je, jak, atletičan. Jučer me podsjetio na Mišića sa brzim i preciznim prebacivanjem lopte na strane i u dubinu. Teško ćemo naći boljeg nasljednika za pristojnu cijenu. Onaj klošar Mišković bi tražio 5+ za njega, a od Varaždina ga možemo vjerojatno dobiti za 1,5 do 2 milje.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions