• Jurki
    13.4k
    potpis.
    Ne shvacam zakaj bi trebali bjezati od posudbi?
    Svi klubovi posuđuju igrace.
    A eksponate za prodaju tak i tak nemamo na tim pozicijama, i nikome se ne uzima mjesto u momcadi.
  • marcio amoroso
    38.4k
    Mi trenutno imamo 30 igrača u kadru. Jedini siguran odlazak na zimu je Ogiwara, a koliko čitam planiraju se dovesti 3, 4 igrača. Po meni bi bilo suludo u tursku otići sa 30+ seniora. Biti će jako bitno prorijediti kadar i na proljeće u bitku krenuti sa spremnim i koliko toliko izbalansiranim kadrom.

Edit: još smo dodatno ograničeni sa listom za ligu prvaka jer si ne možemo dopustiti totalnu slobodu u kreiranju kadra. Puno posla je za odraditi i baš me zanima popis putnika za pripreme.
  • hardek
    3.4k
    Brojčano smo najjači tamo di smo kvalitetom najlošiji. Stoperi i krila. Da sutra odu Perić, Hoxha i Špikić nitko nebi ni trepnuo. U vezi će biti problematično jer ako se dovodi Selahi, Pavić mora na posudbu a nažalost ne vidim ekipu di bi on trenutno uletio u prvu postavu ili čak blizu toga.

Ne znam ni koliko će nam baš trebati neka širina jer nije baš izgledno da ćemo izboriti prolaz dalje u Ligi prvaka. Čak štoviše, mislim da smo morali pobjediti Celtic kako bi imali siguran prolaz te time i privukli malo jača imena. Ovako smo u situaciji gdje ako već nismo izborili onda protiv Celtica, možda za nas i bolje da ga ni ne izborimo jer će HNL patit a sljedeće godine je dosta izgledno da bi ako osvojimo mogli ući direktno.

Koliko god bih volio da prođemo dalje iz aspekta rasta kluba i svega toga, ipak bi nam moglo visit HNL i 30 milijuna eura za sljedeću sezonu pa nisam pametan.
  • Chempers
    352
    Kad će nam posudbe biti Ivanusec a ne Kaneko ili Ogiwara onda ne treba bježati od posudbi. Mi najbolje što smo dosad posudili je Rog koji je jako malo donio Dinamu.
  • vjeko1701
    10.4k
    Vjerujem da će tu biti više odlazaka. Ogiwara i valjda Mmaee. Čak i ako ne ode, očito više neće biti dio prve ekipe. Miriši mi da bi se mogli nadat nekoj ponudi za Hoxhu. Perić, Bočkaj i Moha također.
  • austrijanac
    4.6k
    Previše igrača u vezi i na krilima.

Zato se nebi čudio odlasku Misica.
    Mislim da ih bar 6-7 moze sutra otići i da nebi ništa izgubili/osjetili.
  • Teofil Kateran
    1.5k
    Zato se nebi čudio odlasku Misica.austrijanac

Iskreno, ne vjerujem da će otići itko od ključnih igrača. Financijska situacija je dobra, a prvenstvo nam visi, ako će biti odlazaka uvjeren sam da će to biti isključivo ekipa koja skuplja mrvice.
  • Jay
    138
    Dobijemo Varaždin, konkurenti kiksaju, eto nas na -4 i onda će krenuti priče kako nam zapravo nitko ni ne treba.

Ivanušec bi bio super za HNL, ali čemu? Ružno mi stoje naočale pa idem na lasersku korekciju vida iako imam tumor na mozgu. Zna se gdje smo kritični i koji su prioriteti, zimski rok nije toliko zanimljiv kao ljetni. Radije bih nazad malog Vidovića nego bilo kojeg Ivanušeca
  • vjeko1701
    10.4k
    Dobijemo Varaždin, konkurenti kiksaju, eto nas na -4 i onda će krenuti priče kako nam zapravo nitko ni ne treba.Jay

Odkud ti to?
  • marcio amoroso
    38.4k

Marko Marić se mora dokazati i u prodaji igrača. Nadam se da će Mmaeea uspijeti negdje unovčiti i da nećemo biti baš toliko u minusu s njim. Perić ima ugovor do 2026. i biti će jako teško naći neki klub koji će taj ugovor preuzeti. Slična situacija je i sa Bočkajem. Moha pak ima ugovor do kraja ove sezone i mislim da za njega postoji tržište i da u najmanju ruku nećemo morati platiti raskid ugovora. Ja bih najiskrenije radije zadržao Mohu nego Ristovskog, ali sumnjam da će se ići na to. Hoxha? Nadam se da ćemo vratiti uloženo.

Oliveras i Špikić su po meni također kandidati za odlazak već na zimu.
  • Omake
    4k
    Ima li vatre oko Kuleta i Bešiktaša?
  • vjeko1701
    10.4k
    Nadam se da će Mmaeea uspijeti negdje unovčiti i da nećemo biti baš toliko u minusu s njim.marcio amoroso

U ovo ekstremno sumnjam. Jednom kada igrač bude trajno zbačen iz prve ekipe, ne vjerujem da postoji bilo tko tko bi nešto za njega platio. Tu bi valjda bili sretni da netko dođe i uzme ga bez raskida na Dinamovu štetu.

Slična situacija je i sa Bočkajem.marcio amoroso

Možda se opet aktivira ona kombinacija od ljeta.

Moha pak ima ugovor do kraja ove sezone i mislim da za njega postoji tržištemarcio amoroso

Vjerojatno al opet sumnjam da više od free transfera.

Hoxha? Nadam se da ćemo vratiti uloženo.marcio amoroso

Ovome se i ja nadam. Ipak je imao neke golove i u europi i u HNL-u. Možda da Jakira povučemo za rukav sada kada je u Arabiji :D Može on i Moha u paketu.
  • Jurki
    13.4k
    Ja bih najiskrenije radije zadržao Mohu nego Ristovskog,marcio amoroso

Da je ovo netko izjavil prije godinu, godinu i pol.. rekel bi mu da je lud.. al se u potpunosti moram sloziti s tobom.
    Moha koji je strgan, rekovalescent i totalno van forme izgleda za Rileta ko space shuttle.
    Mada najbolje bi bilo da odu obojica, RPG na desnog beka i malog Mikica u rotaciju.
  • Dinaminjo
    1.1k
    molba moderaturi da ti promijene nick u Dahliban
  • OsamŠest
    3.8k
    Ristovski je daleko od igrača kojeg treba držat na stoperu, ali period koji je igrao desnog stopera sa 4 otraga je meni bio vrlo dobar. Puno bolji nego kad je bio desni sa trojicom iza. I u usporedbi sa većinom naših stopera, ima zapravo skroz kvalitetno otvaranje igre i dugu loptu. Puno kvalitetnije šalje dubinske lopte, nego što ima ubačaj sa bočne pozicije.

Ja uopće ne bi razmišljao o njemu kao opciji na desnom beku, tamo su Noa i RPG, i to je fenomenalno popunjeno.

Ristovski, ako bi ostao zbog nekog psihološkog segmenta, može kao rotacija na poziciji desnog stopera u HNL utakmicama.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions