• Paggini
    29.2k
    Isto kao sto sam trkeljao gluposti na ljetnim mercatoru jel tako?Dani Olmić

Tako je, imao si raspravu s Ninom Bulom gdje je on govorio da nam treba treći napadač, dok si mu ti kontrirao, to mi je ostalo u sjećanju, ali da imam volje išao bih vidjeti kakve si gluposti pisao.
  • Peškaman
    5.4k
    Momci ako tako gledate onda svaki igrač koji dođe van HNLa treba prilagodbu/vrijeme.
    Ako možemo birati između Dahla i Jurišića,Dahl.
    Za Jurišića bi, pretpostavljam, trebali odmah istresti 2,5mil€ dok mislim da je za Dahla realna posudba + mogućnost otkupa.
    Pričati da se Dahl pokazao samo u Švedskoj dok se Jurišić pokazao isto tako samo u Hrvatskoj je neozbiljno.
  • emreli21
    75
    a koliko bi bila otkupna cijena za Dahla, ako je Roma prije šest mjeseci za njega dala 4,5 milijuna eura? mislis da bi bila manja od toga?
  • NitkoBitan
    20.6k
    Ne, cijena je veca s obzirom na to da tamo nije odigrao niti 50 minuta.
  • Daliban
    3.1k
    Manje bitno, jer posudbom možemo provjeriti kakav je iz prve ruke i onda platiti takvu odštetu na sigurno ako se pokaže da je on taj. Kod Jurišića moramo odmah pljunuti 2,5 bez ikakvih dugoročnih garancija. Dinamo mora biti oprezan sa svojim sredstvima i za klub poput našeg posudbe s opcijom otkupa su idealan modalitet za veće trasnfere da izbjegnemo situacije poput Boška.
  • Dani Olmić
    591
    aha ok, a ostale stvari za koje sam govorio i koje su se kolko tolko potvrdile. To nista a?

Da nam treba napadac, to je bilo logicno. Samo sto sam ja bio protiv dovodenja treceg napadaca, vise sam bio za to da se dovodi napadac koji bi konkurirao petkovicu i kulenovica stavio kao treceg…

Na kraju svi vidimo da nam je trebao netko ko moze uskocit za petkovica … a za kulenovica je suvišno pisat išta… ako je to prvi napadac onda nemamo probleme
  • Laugreano
    2.7k
    Kako se ubaci link na tweet?Daliban
    Kliknes na ptičicu, i onda umjesto x upises twitter
  • Paggini
    29.2k
    ok, a ostale stvari za koje sam govorio i koje su se kolko tolko potvrdile. To nista a?Dani Olmić

Buraz ti nista ne pises, doslovno samo se slažeš sa drugima kako ti paše u tom trenutku.

Jedino što pišeš a da nije nečije tuđe mišljenje je da trebamo kupovati kao zvezda i da hajduk je jako dobar...
  • Daliban
    3.1k
    Hvala, već mi je @Brusa objasnio (hvala ovom prilikom i njemu), ali na kraju sam samo sliku ubacio umjesto cijelog tweeta.
  • Dani Olmić
    591
    onda ocito nisi dobro citao ..

kupovati kao zvezda i da hajduk je jako dobarPaggini

A ovo ako igdje nadjes da sam napisao ili izgovorio placam ti jelo i pice gdje god oces - a cak i da jesam, sta je tu nesta lose ili zabranjeno?!
  • Peškaman
    5.4k

Više manje Daliban ti je napisao.
    Ukoliko bude ekstra,otkupimo ga ako treba i za 5 mil €, pogotovo ukoliko osvojimo HNL i izborimo direktan ulazak u LP.
  • hardek
    3.4k
    Znači netko ima vremena u danu da dođe na Zonu i napiše da nam Dahl nebi bio pojačanje, a lijevi bek nam je Ogiwara. Ne znam jel moguće da to nije trol
  • San Lorenzo
    17.7k
    Znači netko ima vremena u danu da dođe na Zonu i napiše da nam Dahl nebi bio pojačanje, a lijevi bek nam je Ogiwara. Ne znam jel moguće da to nije trolhardek

To tak ide, od srijede krene ludilo kako smo mi zapravo prejebeni, ali nemamo sreće, obrana nam je tri klase ispred svih ostalih, u hnlu nepostoji igrač dovoljno dobar za našu svlačionicu...rok trajanja takvih epizoda je do vikenda kad nam svi redom održavaju lekcije i pobjeđuju nas snagom volje.
  • hardek
    3.4k
    Moje neko mišljenje je da ne treba bježati od posudbi ovu polusezonu. Treba nam što je više moguće dokazane kvalitete i instant pojačanja a onda kada se malo konsolidiramo na proljeće nek se radi strategija za dalje. Možda neki od tih igrača budu voljni i ostat dugoročno.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions