• BBB Mataa998
    2.8k
    Ma vec novinari znaju da nam je preskup. Naravno da sad necemo voditi ozbiljne pregovore kad nismo jos u Ligi Prvaka. Oni hoce 5,mi mozemo 2.5,nadjemo se na 3 i bonusi i to je to. Samo sto sam uvjeren da trenutno se o tome ne prica,a ako nam je prvi odabir i ako udjemo u LP on je nas…
  • Beowulf112
    422
    Sta je bilo sa onim Kevin Carlosom?bio je aktualan prije mjesec dana i vidim da nije osao u besiktas jos.Kule jw u strasnoj formi.Jako se popravio u mnogim segmentima igre.
  • DiddyGuela
    4.9k
    Javio mu tata Šotiček da se kod nas igra za burek i kantu ladne vode pa je i Carlos potrazio srecu u Baselu.
  • Olmic
    5.5k
    Gojak iz loze gledao Dinamo, novi povratak?
  • KibiciZapad
    4
    S obzirom na dosadašnje utakmice, ne bih imao ništa protiv da ne dovedemo napadača, već da umjesto toga dovedemo ozbiljno pojačanje u obrani, koje može odmah izgurati Teophila na klupu. U napadu imamo velikog Petkovića i Kulenovića koji je u nevjerojatnoj formi. Uz to mi se čini da i Cordoba može igrati drugu špicu u formaciji 3:5:2, a imamo i mladog Čutuka. Ako je on stvarno dovoljno velik talent, treba i za njega ostaviti prostora. Dovoditi nekoga tko će izbaciti Petka ili Kulenovića iz prvih 15 nema baš smisla mi u ovom trenutku
  • Nogo
    9.4k

Nadam se ipak nekom jačem imenu na 6 ili 8 a ne Gojaku
  • Maki2
    1k
    Nadam se da taj film necemo gledat
  • Ijayi Atiemwen
    4.9k
    već da umjesto toga dovedemo ozbiljno pojačanje u obrani,KibiciZapad

Mmaee igra u Valpovu?
  • KibiciZapad
    4
    Ž
    Mmaee je odličan, ali uz njega je u prvoj još uvijek Teophil
  • Maki2
    1k
    A kud bi onda sa tolikim stoperima? Mmae, Theo, Max, Torrente, Perkovic, Jakirovic Jr. + Dino Peric ako ce ikad vise igrat profesionalno nogomet. To lijepo zvuci al mislim da nema bas smisla sad.
  • Paggini
    74.5k
    bih imao ništa protiv da ne dovedemo napadača, već da umjesto toga dovedemo ozbiljno pojačanje u obrani,KibiciZapad

Dalibane, izduraj tih 5 dana što si dalibaniran, ne moras raditi novi account
  • DinoLeonix
    2k
    Nikakav stoper nego ozbiljan vezni igrač. Koliko god da mi volimo i cijenimo klince, protiv Gorice se nisu mogli nametnuti. Ozbiljan vezni igrač je za mene apsolutni prioritet. Imat ćemo 2,3 tekme s suparnicima protiv kojih će se itekako moći igrati i trebat ce dodatne kvalitete u sredini da se uzme sto je vise moguće bodova.
  • Neki tip
    21.3k
    Mišić, Sučić, Baturina, Rog, Ademi, Stojković, Vrbančić, Pavić.

Za 3 pozicije. 8 igrača. Svaka pozicija dupla plus 2 perspektivna mladića.

Ali treba nam vezni. I to kao prioritet.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.