• austrijanac
    7.5k
    ZvonarekPeškaman

Potpiso bi ovo brže nego svadbeni list prije mjesec dana.
  • Crni86
    12.9k
    Zvonarekvjeko1701

Rade razvijat onda vrbu jer bayern zvonareka sigurno nece prodat vec samo dat na posudbu.
  • Dudu9
    1.9k
    Pa kako misle nove igrače uklopiti, ako dođu bez priprema neće bit uigrani znači napadamo LP na sreću
  • SjevernaStrana
    2.6k
    Ako je "trećerazredni talent" odbio ovu plaću, a Basel ili netko drugi će mu dati više, to je jedino problem Basela i možda jedan od odgovora zašto se bore za ostanak.

Jasno je da među igračima kao i u javnosti nema prevelikih tajni te se barem otprilike zna koliko tko zarađuje pa se možda i sami igrači vode time "ako Pero Perić ima toliko, a sjedi na klupi/igra loše itd. onda ja trebam barem toliko".

Očito će morati proći neko vrijeme i isteći nekoliko ugovora da bi se shvatilo kako ugovore Štefuljima, Jurićima i ekipi nije dalo sadašnje vodstvo kluba te da ti isti to vjerojatno ne bi ni učinili.
  • Efes Pilsen
    11.9k
    Haha Bayern ga je prikljucio i prvom timu krajem prosle sezone. Bas ozbiljno racunaju s njim i nema sanse osim neke posudbe sto ja ne bi prihvatio jer ne igra poziciju koja nam gori.
  • čovjekjogurt
    1.5k
    Sreća da Šotiček nije potpisao po ovim uvjetima. Već vidim 32.kolo protiv Hajduka, vodimo 1-0, Špika izdušio i treba nam zadnjih 20 minuta brzanac (Šotiček) za kontre ali ipak ne ulazi u igru jer bi mu to bio šesnaesti nastup u sezoni i jer bi mu klub morao podići plaću pa onda ipak Špika odrađuje svih 90 minuta.
  • Captain America
    20.4k
    Skroz korektna ponuda Šotičeku. Nadam se da neće požalit kroz godinu, dvije što je odbio ovu ponudu.

Frigan bi mogao biti taj talent kojeg Medvjedić spominje.
  • Blueshadow86
    3.8k
    Konačno je i ta saga oko Šotičeka završila. Idemo dalje. Idemo po neko jače, bolje i provjerenije desno krilo.
  • IstinaZaDinamo
    2.2k

Jer inace svi klubovi dovedu igrace prvi ili drugi dan prijelaznog roka...
  • NBC
    43

Vrbanića obavezno ostaviti u kadru.
    Ne znam zašto nisu na pripreme pozvali i Zlatana Košćevića. On je 2005.g i prosjek mu je 20+ golova . Ozbiljan potencijal..
  • Bosskovitz
    17.8k
    Nadam se da neće požalit kroz godinu, dvije što je odbio ovu ponudu.Captain America

Nadam se da hoće. Želim svakom igraču koji odbije Dinamo sve najgore u karijeri.
  • Droljo
    19k
    Frigana su oni belgijski šupci preplatili i teško ga možemo dovesti da oni ne idu u minus jebački. Jedino ako je zadužio klub pa mu izađu u susret.
    Ili je to naš endemski modus operandi...
  • rioda
    9.3k
    Svi po komentarima plaču za Bulatom :sweat: Igrač kojeg nekad prvi put u utakmici zamijetim krajem poluvremena, a jedini forte su mu slobodni udarci.
  • Crni86
    12.9k
    zadnje kolo protiv rudesa nisi ni znao da igra pored vrbe i pavica. Meni je to bila tocka na i
  • Blueshadow86
    3.8k
    Ja isto plačem što ide. Ali od sreće.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.