• NitkoBitan
    29.2k
    Mozda ce ovaj hrvatski Australac bit jedan od 100 i nesto imena koje nismo doveli a da je bio povezan sa nama, bas kao prosli ljetni prijelazni rok.
  • Orc123
    12.6k
    mozda ali da takav igrac upadne odmah u 1. Momcad bez posudbe iz takve lige mi nije bas.....Australsku ligu bi svrstao na razinu neke Slovenske lige i to sam mozda jos pretjerao, prije Makedonske.....s tim da je jos velika razlika igrati Europski nogomet. Nema mi smisla ovo... Da ga negdje dalje posudimo prvo ajde ali direkt kod nas i to sad kad smo nakrcani prosjekom a trebaju nam nasusno pojacanja!
  • CastAway1986
    3.5k
    Za razliku od naše iz koje se razvilo mnogo velikih igrača ova liga je smiješna jako, to može potvrditi svatko tko ju je imalo pratio..Jedino stadione bolje imaju
  • Zagi
    10.7k
    I ako nije istina u ovome dobro je da se ljudi odmah aktiviraju i idu komentariNogo

Zapravo ova mi je vijest interesantnija za forumsku raspravu nego neki igrač iz francuske prve.
    Pazi ti , mladi igrač u nekoj ne-europskoj ligi eksplodirao u prvoj pravoj sezoni i sve puno negative.
    Ne znam kako bi to objasnio nego čista snobovština.

Japanci ne valjaju , Australci ne valjaju. Nogomet se valjda igra samo u europi i možda Brazilu (makar je i to u zadnje vrijeme upitno).
  • Mihaljević
    13.3k
    Ne znam di su ga iskopali, da dođe bio bi rotacijski igrač, a mi takvih igrača koji nisu dovoljno dobri za prvih 11 imamo na bacanje. U australskoj ligi je bio jedan odličan mladi igrač, ali njega je već odavno Bayern zakapario.
  • Zagi
    10.7k
    Australsku ligu bi svrstao na razinu neke Slovenske ligeOrc123

Dobro ali na temelju čega?
  • Maximo
    799

Hahaha...rekao bih samo da će špikić dobit konkurenciju...ali ne u stvarima koje bi navijači htjeli :D
  • San Lorenzo
    20k
    Dobro ali na temelju čega?Zagi

Europskih nastupa njihovih klubova. :lol:
  • Orc123
    12.6k
    pogledaj koju utakmicu Australske lige pa mi reci...ali ako trebas jos onda po odlaznim i dolaznim transferima, vrijednosti lige....s tim da ce se igrac iz te lige puno teze prilagodit nego iz Slovenske....
  • Ludovic IX
    9.2k
    Jedan nam se igrač iz australske lige pokazao kao pojačanje iako je nakon 9 utakmica bez gola već bilo "kaj će nam ovaj klokan" a drugi je edi krncevic
  • Patak
    3.5k
    Na lijevom krilu nam treba Oršić. Nadam se da se u tišini radi na njegovom dolasku, pa da rokamo u LP.

Ej, Orša i Petko su riješili Brazil i Chelsea sami, jel treba dalje nešto reći? Mislim da ne, dosta je priče, treba krenuti u akciju! Jučer!
  • CastAway1986
    3.5k
    Nitko ne govori da ovaj igrač je amater ili slicno samo na kakve grane smo spali ako nam krilo koje navodno dovodimo kao pojačanje za napad na Ligu prvaka dolazi iz tako loše lige kao što je ova..
    Usudio bi se reći da je Dinamo jači ili al pari sa australskom reprezentacijom , pogledaj samo transfere iz te lige zadnjih 4-5 godina , većina tih igrača a malo ih je otišlo u Europu je ili sjedilo na klupi ili se nakon sezonu dvije vratilo nazad..Imao si lani jednog Marca Tilia koji je tamo itekako popularan a ti nisi nikad čuo za njeg otišao je u Celtic vratio se nazad na posudbu a bolji je igrač od ovog..Najvrijedniji igrac vrijedi 1.80M ovaj medijski napuhan Nestory Irankunda koji sad ide u Bayern..Ponoviti ću presmijesna liga zali Boze minuta provedenih prateci ..Australija je nekad imala renomirane igrače iz engleske Premier lige Al daleko su danas od te razine..
  • Mlađi referent
    13.6k
    Dobro ali na temelju čega?Zagi

Pa na temelju Optinih podataka recimo. Klubovi iz Slovenije i Australije su taman tu negdje, malo bolje kotiraju Slovenci.

Kritike su na mjestu, meni je igrač zanimljiv, ali sve kritike su sasvim u redu. Ja bi dodao da nije bajno kaj ima skoro 23 godine i tek jednu dobru sezonu.
  • San Lorenzo
    20k
    Da se radi o bilo kojoj drugoj poziciji, bio bih skeptičan, ali na desnom krilu je letvica toliko niska da sam slinio nad nastupima Briana Oddeija iz Rudeša.
  • Facke
    6.3k
    Australska liga je losija od HNLa. Tam je jeden Tolgay Arslan koji igra ko centrali ili defanzivni vezni (prije je igral za Udine,Hamburg,Besiktas i Fener) zabil 14 (liga i kup) golova i asistiral 7 put. Tulike golova je Arslan dal v 11 godina i preko 340 utakmica ukupne za Udine,Fener,Besiktas i Hamburg. Eto onda precenite kvalitetu australske lige....
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.