• Mlađi referent
    14.9k
    S ovakvom upravom, Bara je doslovno sam jači od Dinama, kakva žalost za izgovorit

Šamara ove panjeve u upravi, piša po njima i ne planira stat
  • dzis
    1.3k
    Ako ode ovima dolje,to sve govori o njemu..od svih ponuda za posubnu on ce tovarima i jos im dati popust?

Ovo i nama mora biti motiv..ristovski u kost sa njime molim te na sami Usrks!!!!
  • Juznjak
    4.5k

Ništa bolje oni nisu ni zaslužili. Ali svejedno, njih nije sram nimalo, to je srž svakog problema u Dinamu. Problem će im bit ako ih navijači krenu šamarat, a nisu daleko od toga.
  • Captain America
    20.4k
    ne znam tko će se boriti protiv togaNogo

Boriti se protiv čega točno? S obzirom na Osijekove ambicije dovođenjem Bota i Rijekinu konstantu, mi smo iduće sezone izvjesno četvrti. Bilo je lijepo dok je trajalo, ali sad kreće dominacija nekih drugih.
  • Jaro
    11.4k
    Kažu do kraja godine, a ne sezone,Nogo

Pa posto je i u opciji da dodje u dinamo bila klauzula o 200k za kvalifikaciju u LP i tu je bila posudba do kraja godine jer se ove sezone nemremo kvalificirati i LP...

Dok postoji cistacica iz doba gamadi ovaj klub nece biti oslobodjen...
  • Mlađi referent
    14.9k

Kasno je sad i za šamaranja, popravljat će se ovo godinama, dok se drugi ne samounište kako smo mi sebe
  • Peškaman
    8.3k
    Ako se ovo desi,laku noć!
    Kakva nesposobna uprava,počinje mi se sve gaditi.
  • Jaro
    11.4k
    ,počinje mi se sve gaditi.Peškaman

Do sad su ti bili OK?
  • Captain America
    20.4k
    popravljat će se ovo godinama, dok se drugi ne samounište kako smo mi sebeMlađi referent

Uz bitnu razliku da su u pitanju 2 privatna kluba i klub koji je nakon 10 godina traženja našao predsjednika i sigurno ga neće sada pustiti. Mi imamo likove u upravi koji ne bi smjeli biti predsjednici razreda. U ovom desetljeću nećemo sigurno vidjeti naslov.
  • Keyser Soze
    17.3k
    Mi se nakon ovog samo možemo crvenit, Dinamo više nije najkvalitetnija ekipa u Hrvatskoj ako ćemo realno.

Također veliki pozdrav ekipi koja je nakon 3. kola ismijavala sve nas koji smo na ovo upozoravali, očito s pravom, nadam se da vam je i sad smiješno.
  • Crni86
    18.1k
    Netko je vec u srijedu navecer na ovoj temi napisao da su se tovari javili Brekalu tako da nista iznenadujuce. Super su mi ove price o inatu, mislite da ce vlatku i ekipu bit briga za to kaj ce otic dole? A on ak je pravi dinamovac ce do kraja zivota morat zivjet sa time da je bil dole… iskreno ak ode dole pokazal je svoje pravo lice, a takvog igraca onda ni ne trebamo. Makar to znacilo da bumo slabiji. Iskreno ja ne mogu vidjet prostora u budgetu hajduka da pokrije brekalovu placu.
  • Peškaman
    8.3k

Normalno da ne ali ako se ovo dogodi,ovo je level iznad
  • IstokKa96
    882
    Necemo nikad biti prvaci, raspast cemo se, 'izgubit' cemo na izborima...jos samo nedostaje slavodobitni povratnicki ulazak 'zaslužnog za sve, krivog nizašto' u Zg recimo na bijelom konju za potpunu simboliku konacnog sloma.
  • wolfgang14
    3.4k
    ja se samo nadam da će ga stari odgovorit od ovog poteza
  • Ban
    698
    Ne znam zašto napadate upravu? Ako Brekalo stvarno pređe dolje onda je izvjesno da uprava vodi otvoreni rat sa Barom i to nije za pokudu. Da bismo voljeli više usmjerenja, mišića i lucidnosti kod naše uprave, jasno da bismo voljeli, ali uprava nije kriva za ovo sa Brekalom i donijeli su ispravnu odluku.

Polako se ocrtavaju ipak malo kompleksnije konture i na udaru smo sa svih strana. Što vrijeme više odmiče, to mi simpatije za upravu rastu. Možda nisu najsposobnija uprava, ali čini mi se da rade ono što misle da je najbolje.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.