• BBB Sibenik
    6k
    A.B. ga gura njima u inat nama
  • miro
    7k
    Evo nama tog velikog Dinamovca, dijete kluba koje bi u svom klubu igralo za 700k plus bonusi, pa da vidimo kaj nude dolje
  • Facke
    6.3k
    Ajd sad iskrene otkud njima novci i za tu posudbu?! Da im Bara novce posudi? Ili bu i Breks igral dele za Euro? Pravi Dinamovec dolje nejde. Kraj price. Kulke god nasa uprava nesposobna. Klub kao klub se i dalje voli.
  • Sibirski plavac
    5.7k
    Zanimljivo da je zadnjih par godina očito trend govoriti da si "dinamovac od rođenja" i onda potpisati za najvećeg rivala (Krovinović,Borevković,Uremović,sad možda Brekalo). Blago nama s takvim dinamovcima...
  • Nogo
    8.4k
    Nisam se iznenadio na ovu vijest iako mi je tlak na 1000 i luđi sam sada nego onaj dan kada nije došao kod nas.
    Ajme uprava i svi debili šta nam se dešava s Dinamom.

Ima Bara dole i Žapera, Brajkovića i sada radi sve kontra nas...
  • IstokKa96
    862
    @Sibirski plavac takvi što dalje od Dinama.
  • Mlađi referent
    13.5k
    Znači, ako se pokaže da je Ogiwara neka klasa Ukrajinca, mi ćemo zapravo u drugi dio ući slabiji nego smo bili na jesen, a ovi su doveli Laszla, Kalinića, Perišića i Brekala :lol: :lol:

Pa čestitke svima
  • NitkoBitan
    29.1k
    Dosta dobar karakter! Neka takvih sto dalje od Dinama. Cuj to on je sve ucinio da zavrsi u Dinamu pa ga eto u Hajduku... da se nije odrekao malo vise novaca zbog Hajduka :grin:

A i ciganski Olympiacos nista bolji.
  • Keyser Soze
    14.8k
    Ako se ovo ispostavi istinom, Hajduk je doveo Kleinheislera, Brekala, Perišića, bio ili je još u igri za Ukrajinca.

Dinamo je doveo beka iz Japana, lijevo krilo Slaven Belupa i vratio s posudbe klinca iz Lokse i špicu Varaždina. Mi bi kao titulu ili?
  • Captain America
    20.4k
    Dovest ćemo mi Kenta!

Zajebavam se, nemamo ni za Goričana :lol:
  • marcio amoroso
    43.5k
    Ako se ovo ispostavi istinom, Hajduk je doveo Kleinheislera, Brekala, Perišića, bio ili je još u igri za Ukrajinca.

Dinamo je doveo beka iz Japana, lijevo krilo Slaven Belupa i vratio s posudbe klinca iz Lokse i špicu Varaždina. Mi bi kao titulu ili?
    Keyser Soze

A to sve sa duplo manjim proračunom od nas. Zamisli da mi imamo njihov proračun, a oni naš.
  • Nogo
    8.4k
    Kažu do kraja godine, a ne sezone, jbt ja ne znam tko će se boriti protiv toga.

@Gražvydas Mikulėnas možeš li provjeriti ima li istine u ovome jer večeras neće biti spavanja.
  • eol12
    703
    Moćniji su i sposobnije ljude imaju trenutno od nas, naviknite se.
  • IstokKa96
    862
    @Captain America Gorican je u 'niagari', dakle ili Kustosija ili jug... :wink:
  • miro
    7k
    Ma nek potpišu sve njih, to me uopće ne boli. Mene boli kad vidim koga mi imamo u kancelarijama i tko nam je trener. Ovi izbori će doć mjesec dana prekasno, ali jebiga takva nam je sudbina ove sezone, iz lošeg u gore.

Nema predaje
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.