• Georg Koch
    7k
    A necu ovo prezivit majke mi.
    Pisi propalo sve, predaj titulu odmah.
  • Orc123
    14.1k
    Iskreno s ovim ce Brekalo pokazati kakav je zapravo. Ok, nisi dosao ovdje ali....jednostavno ili sinsviđ srcem uz Dinamo ili nisi...nema između. Perisic sigurno ne bi dosao k nama bez obzira sta bilo dole ili kad je Leko rekao da mu ne treba Kalinic, siguran sam da smo ga zvali da Kalinic ne bi dosao kod nas...sad nek pokaze jel stvarno Dinamovac ili je naljepnica. Ne volis Dinamo radi trenutnog vodstva nego radi ljudi s kojima dijelis istu strast i istu ljubav prema klubu. Mi navijaci smo ga zeljeli a odlazak dole bi bio zabijeni noz u leđa nama Dinamovcima , a ne ljudima koji su na celu kluba jer oni dolaze i prolaze ali Dinamo ostaje zauvjek!
    Razumio bi da mu je to jedina opcija, a nije. Bilo bi to iz cistog inata ali kome? Vodstvo Dinama trenutno je i tako na celu kluba iz nekih drugih interesa i to se potvrđuje iz dana u dan, boli njih za nas koji volimo Dinamo. Da se pitalo nas Brekalo bi vec bio odavno u klubu. dinamo se voli ili ne voli bas kao i oni dole Hajduk. Postivam da vole svoje,a tuđe ne zelim, svoje nedam! Ajmo vidjet kakav je Josip zapravo....
  • Sbkbbb
    457
    Postoji mogucnosti da je ovo i pila naopako kako bi se kod nas reklo, da se nasi predomisle samo da ga oni nebi uzeli, tko zna. Rastrijeznilo me ovo maksimalno.
  • wolfgang14
    3.4k
    kako nevjerojatno odvratan početak proljetnog djela sezone. Jebote da mi je neko rekao da će nas lokomotiva uništit 3-0, Jakir to preživit na klupi i da će Brekala sa zračne luke dok je na putu za dinamo preuzet hajduk.... Prijavio bi ga u vrapče.. Stvarno evo.. Ne znam kaj bi rekao
  • Maksim Maksimirski
    7.1k
    Kad Dalmatinski Portal objavi to je onda skoro sigurno gotovo. Taj portal je praktički neslužbeni portal Hajduka.
  • wolfgang14
    3.4k
    Kad Dalmatinski Portal objavi to je onda skoro sigurno gotovo. Taj portal je praktički neslužbeni portal Hajduka.Maksim Maksimirski

Tog se i ja bojim da
  • Str1nger Bell
    3k
    Ako je istina, neka potvrde transfer prije pocetka utakmice u Puli. Da se zapjeva koja upravi, a i treneru bi se dalo.
  • Maksim Maksimirski
    7.1k
    Nije problem Brekalo, nije on toliko dobar igrač, malo ga se precjenjuje. Problem je što je Hajduk bez transfera i bez novca od Europe nekim čudom postao financijski moćniji od Dinama koji je u prošloj godini zaradio 70-80 milijuna eura. Kod nas novac negdje curi.
  • IstokKa96
    882
    Ovo je posao i tu emocije najcesce ne igraju previse.

Jednako tako ovo moze biti i klasicna navlakusa iz koje ce se probati iz Dinama pojacati ponuda za Brekala.
    Sutra pobjedjujemo u Puli, ustedili smo za otpremninu, dodaje se gas i Josip Brekalo potpisuje za nas.

Ako se odluci za jug, sretno Josipe i hvala ti na svim emocijama u onih 7 tekmi kaj si odigrao za nas.

Navijaj za Dinamo, igraj za h i misli na Rijeku, a Kustosija ti uvijek moze biti utociste za revitalizaciju karijere.
  • Mihaljević
    14.2k
    ustedili smo za otpremninu, dodaje se gas i Josip Brekalo potpisuje za nas.IstokKa96

Neka hvala, on je svoj put izabrao.
  • NitkoBitan
    33.7k
    Pisi propalo sve, predaj titulu odmah.Georg Koch

Ma kakvi. Gazimo preko mrtvih ako treba. 800+ u Puli je znak da nikakva predaja ne dolazi u obzir.
  • IstokKa96
    882
    @Mihaljević ma vise se sprdam na tu temu jer mislim da on nije jamstvo naseg naslova. Kvalitetan igrac da, ali u nasem slucaju ne i presudan. Jednako tako nece donijeti naslov dolje ako uopce zavrsi kod njih.
  • Orc123
    14.1k

Covjece posao je, ja to shvacam ali da sam nogometas nema tih para na svijetu koje bi me odvukle u Hajduk, ne postoje! Razumijes? Nisi kruha gladan pa da ides zaraditi koji euro! O kakvom poslu ti pricas !?
    I ne, ne mrzim Hajduk nego previse volim Dinamo. To ti ko da vratis svoje dijete u rodiliste jer previse place po noci pa nemres spavati pa uzmes drugo! To Dijete je u ovom slucaju Dinamo i ne bi ga dao za nista na ovom svijetu!
    Isto tako ne bi nikad ocekivao da pravi Hajdukovac dodje u Dinamo, ne zato jer to ne bi zelio vec postivam da isto tako vole i nedaju na svoje.
  • Maksim Maksimirski
    7.1k
    Ovo je Barina poruka upravi Dinama. Nakon odlaska njegovih ljudi iz omladinske škole poslat će sad i Brekala u Hajduk. Mogao ga je poslati u Salernitanu ili Olympiacos ali će ga namjerno poslati baš u Hajduk. Mora da se s nekim iz uprave Dinama gadno zakačio na zadnjem sastanku.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.