• marcio amoroso
    43.5k
    A gdje je on nestao?blackbully

Iskreno ne znam. Znam da sam gledao onu odlučujuću sa Osijekom na Maksu uživo i da je uz Vrbančića bio uvjerljivo najbolji na terenu. Mislio sam čak da ide na pripreme jer je išlo dosta juniora, ali je završio u onoj popularnoj grupi koja je otpisana.
  • Laugreano
    4.5k
    Pretpostavljam da vecina, jedva ceka gledat Ljubicica i Spikica na Krilima
  • Rakovica1986
    1k
    nisu krila nego lijevi i desni vezni. Mislim da bi tamo najviše profitirali. Također, tu je i Kaneko u kombinacijama.
  • Laugreano
    4.5k
    Ljubicica nakon prijelaznog roka, ne zelim ni nacrtanog vise vidit uz aut liniju.
    edit: LM i RM u formaciji 442 jesu krila
  • marcio amoroso
    43.5k
    Ljubičić kad nemamo posjed mora biti vezni koji će iskakati agresivno na protivnika jer je u tom najbolji.
    Kad imamo posjed mora tražiti međuprostore i ulazak iz drugog plana u šesnaesterac.

Sve drugo je zabluda. Ljubičić ne može igrati šesticu i biti glavni distributer lopte jer je jednostavno nesiguran na lopti. Ne može ni defanzivno jer nema inteligentno postavljanje i ispada prelako.
  • sanjinlego
    4k

Pa ako se nisu vratili znaci da nemaju kvalitet i da nisu spremni igrati Hrvatsku ligu, ili u Dinamu.

Imas i Cuzea iz Zrinjskog, za kojeg je Dinamo dobio 150.000€ ..

Želji nije cilj osvajanje lige, malo više pratim klub i trenutno su u fazi financijskog oporavka. Izborili prošle sezone Europu kao da su osvojili prvenstvo. Samo da se ne ispadne iz lige, to je glavno. Sve ostalo je okej zbog situacije.
  • Captain America
    20.4k
    Ništa bez Jozaka :lol:

Konačno se i ovo rješilo, nadam se uspješnoj i dugoročnoj suradnji na obostranu korist.
  • Nolifer
    11.9k
    Ako je to stvarno gotovo, onda nek jedu govna :vomit:
  • SAS1987
    17.9k
    A gdje je on nestao? Zadnja utakmica za Aluminij prije više od 2 mjeseca.
    Znam da je bio lakše ozljeđen, ali to je bilo još prije ljeta.
    blackbully

Mislim da je još uvjek ozljeđen.
  • hardek
    5.2k
    Mi stvarno idemo u zimski prijelazni rok bez sportskog direktora... ako ga u ovoj reprezentativnoj stanci nisu doveli, iluzorno je očekivati da će ga uopće dovoditi
  • Imamo Dinamo
    4.1k
    Brisite, sad sam tek povezao
  • Kujtim Shalla
    5.6k
    talo smo se nadali tri mjeseca u prelaznom roku da stižu brutalna pojačanja pa racku. Tak je i sad. Jakir je SD, kukala nam majka
  • Mathiasovi Chageri
    5.8k
    Dobio sam informaciju da Lindon Selahi potpisuje za Hajduk na zimu, kako mu ističe ugovor na ljeto da će ga Hajduk potpisati za milju eura odmah na zimu.

Vidio sam da je tu bilo spomena o njemu, pa ima li itko istu informaciju ili je samo patka i moj izvor laže?
  • Georg Koch
    6.3k
    ne vjerujem.
    Nije da im je ta pozicija toliko nuzna da bi isli sada istrest 1m za igraca kojeg na ljeto mogu dovest besplatno.
  • Ivdzo11
    8k
    to si vjerojatno vidio od onog paćenika na Twitteru
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.