• Box
    28
    Prije par mjeseci trebao nam je l.bek i d.krilo, danas je situacija da smo se pomirili sa Špikićem i da zazivamo l.krilo.
    Teško je zamjeniti kvalitetom nasa 3 reprezentativca a mi smo se pomirili sa špikićem u prvih 11.
    I kad ne očekujem ništa opet me uspiju razočarati.
  • morales
    232
    ovo ce bit komedija ode li petkovic za 3 4 milijuna,po meni je sramotno da prodas livakovića,ivanuseca,sutala,petkovića za sve skupa ni 40 milijona
  • Mr Anderson
    12.9k

Špikić je najmanji problem u ekipi, odnosno desno krilo.
  • Mali Zeus
    18.8k
    @Orc123, što ti misliš o cijeloj ovoj situaciji?
  • Mali Zeus
    18.8k
    Znam da nije potpisao. Kako ćeš biti kapetan tima ako sutra možeš otići u SA ili bilo gdje? Ne krivim Bruu nego onog tko je odlučio da bude kapetanstriko

Zašto je problem da je netko odlučio da on bude kapetan?
  • Crni86
    12.7k
    Javljaju SN da nista od Ademija vjerojatno. Kinezi konpliciraju i ispada da ga ne zele prodat. A da se Iago jos nije izjasnio.
  • Efes Pilsen
    11.8k
    Za Livakovica su morali znat da ide jer je kasnije izaslo da ga je predsjednik Koç cekao dost dugo, a nije mogao bez dogovora klubova.
    Valjda prvo radis sve sto mozes da zadrzis igraca i izboris bolju pregovaracku poziciju.
  • Jurki
    18.4k
    Ne krivim Brunu nego onog tko je odlučio da bude kapetanstriko

A tko bi trebal biti kapetan momcadi? Marin?
    Petkovic je nas najbolji igrac i zasluzuje svaki cent koji trazi.
    A ova usrana uprava se cigani do daske. Ista stvar ko s Livijem. Trebali su ih obojicu pozvati i reci.. decki tu vam je milja i 200 kolko trazite i potpisite novi ugovor.. ali nasa uprava špara na najboljim igracima.
  • Box
    28
    ovo je samo usporedba, jer dvije pozicije koje smo trebali pojačati prije par mjeseci su bile l.bek i d.krilo . to što se srozalo kvalitetu na ostalim pozicijama meni ne znači da je špikić digao kvalitetu izvedbi. Meni je sada uz 3-4 pozicije još uvjek špikić problem, jer on na d.krilu ne donosi ono što Dinamo zaslužuje.
  • OsamŠest
    5.8k
    Dolazi.sanjinlego

Ovo kažeš za Iaga ili Osmana?
  • morales
    232
    kakva milja i 200,ako je istina da drmić ima milijun ipo oni 2 trebaju imat
  • Jurki
    18.4k
    mislim da se pricalo da obojica zele milju i 200.. ali da zasluzili su i 2 milje bez pardona.
  • morales
    232
    kazu sn da dinamo nudi za iaga 1 ovi traze dva,opet ciganjenja pa kao mislis da je pojacanje daj taj milijun vise......
  • Orc123
    12.6k

Linkaj clanak
  • Mali Zeus
    18.8k
    ↪striko otkud znas da ne zeli potpisati ugovor?Jurki

Koliko znam ugovor je na stolu, što se kaže.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.