• Jaro
    10.5k
    Osijek kapetana pušta u Hajduk za milijun eura, a od nas traže 5 milijuna za Miereza. Logičnohardek

Dinamo kapetana dao za 6,5 milja Turcima, a od Ajaxa tražio 20+ milja za Šutala. Logično

Razina kmečanja na ovom forumu raste i raste...
  • Mr Anderson
    12.6k
    Ja ne znam o čemu će neki pisati nakon 08.09. Ili neće uopće pisati do 01.01.2024.
  • Dautbegović1
    92
    Iskreno se nadam da će lege ostati čvrsti i neće prodati Miereza
  • hardek
    5.1k
    Ako uzmeš Transfermarkt koji je nekakvo mjerilo ajmo reći onda možeš vidjet da je Livaković u trenutku transfera vrijedio 12 milijuna eura a Šutalo 18. Kapetan ne mora biti najskuplji igrač ekipe ali u Osijekovoj situaciji doslovno jest, Žaper vrijedi 3 milje a Mierez 2,5.

Zadnja godina ugovora utječe na cijenu naravno, al tražiti od nas da platimo za Miereza 400% više nego što je hajduk platio Žapera je ludost.
  • Facke
    6.3k
    Iskrene , ti madari se prodaju kaj stigneju. Tak da me nebi ni cudile da prodaju Miereza. Da je dosel neki drugi klub a ne Dinamo (znaju da imamo novca) oni bi ga dali za 2,5 do 3 miljuna eura garanterane.
  • Papastrumf
    17.3k

Ne znam kad će više ljudi shvatiti da transfermarkt nije nikakvo mjerilo nego subjektivna procjena čovjeka, konkretno kada se radi o hnl-u, subjektivna procjena jednog od forumaša na sportnetu.

Jedina realna cijena je ona koju neki klub ponudi, ništa drugo.
  • Dautbegović1
    92

Nije ludost tražit,nego platit
  • Mr Anderson
    12.6k
    Mierez ima duži ugovor i za njega trenutno nemaju zamjenu. Bez Žapera su ionako nekoliko mjeseci i doveli su igrače za zamjenu. I još mu istječe ugovor. Milju eura plus bonusi je dobar posao.
  • ZadnjiSamPutaKažeŠoroveIsokake
    434
    Da je situacija da Žapera želi Dinamo znate kad bi prihvatili samo milijun eura i 10%? Nikad pa ni tad. Brzo smradovi mađarski zaboravljaju braću Plum , Šoršu , Barišića i slične transfere sa kojim smo im spašavali jadni mali klub. Ne kažem da treba dovesti Miereza pogotovo za 5 milijuna , i opet dolazimo na to da samo nama pumpaju cijene za njihove poluproizvode. Ma ne bi kupio nikog iz HNL-a više narednih 5 sezona pa da vidimo apetite onda , svi pumpaju cijene od Istre, Lokse , Osijeka, Rijeke. Ma smradovi.
  • Facke
    6.3k

Upravo tak. Da nije Dinamo u pitanju madari bi prodali Miereza za 2,5 do 3 miljuna eura.
  • Noel
    13k
    Oni prodaju Žapera za tak male pare jer nemaju druge ponude. Lik je prosječni hnl igrač. Agent mu je Bara i nije ga uspio utopit dalje od Hajduka. To je znak kolko je Žaper loš igrač.
  • Mr Anderson
    12.6k
    Činjenica je da smo mi pred 2 godine bili zainteresirani za Žapera, ali ga nisu htjeli prodati iako bi dobili duplo više nego sad. U međuvremenu je dečko samo nazadovao, a i ugovor mu ističe. Od Osijekovih veznjaka jedino mi se Nejašmić sviđa, ali ni on nebi kod nas bio starter.
  • CastAway1986
    3.3k
    Činjenica je da smo prije sezonu i pol mi ga željeli dovesti al je cijena bila previsoka. Isto tako je činjenica da bi Žaper bio dobra zamjena za Mišića a i može da igra stopera tako da bi sigurno u Dinamu napredovao ! Za Miereza sam pola pola a najviše mi se sviđa Bukvic
  • Zagi
    10.5k
    Ne mislim da je Žaper neka igračina.

Opet s druge strane relativno jeftina rotacija za Miška pod nosom, nema problema s adaptacijom, solidna koljena valjda? i još bi ga uzeli tovarima pred nosom za poziciju koja je njima kritična.

Zvuči kao da je vrijedilo razmisliti.
    Nisu htjeli i ok, vrijeme će pokazati.

Miško treba rotaciju.
  • Jurki
    18.3k
    kaj se zamjene za Miska tice moglo bi se Bernauera probati jer kolko se sjecam kad je dolazil da je rekel da se cak bolje osjeca na defenzivnom veznom.
    I to u slucaju samo ako nasa vrla uprava ne dopelja neku konkretnu zamjenu na def veznom.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.