• Hrc-Vg
    805
    pa čovjek je rekao da želi samo u Hajduk...
  • Efes Pilsen
    11.7k
    Gdje, kad? Stojkovic je izasao van i rekao da zeli u Dinamo. Ja nigdje nisam procitao izjavu Zapera (mozda sam propustio) nego insajdera...
  • Zagi
    10.5k
    To mi zvuči kao da je jedino njihovu ponudu i imao pa radi pritisak na upravu.

Ako mu je to zbilja životna ambicija u redu, podalje od nas. Takvi nam ne trebaju.
  • Hrc-Vg
    805
    Pa rekao je da je porijeklom dalmoš i da cijeli život navija za Hajduk. Zanimljivo je da ga je usprokos tome Osijek stavio za kapetana…
  • ZadnjiSamPutaKažeŠoroveIsokake
    434
    Imaju još 4 dana za tog stopera, beka i Miereza kojeg toliko žele... Baš me zanima hoće li barem nekog dovesti.
  • Zagi
    10.5k
    Kaj se vidokruga naše skautske služe tiče, Petrusenko je bolja 6-ica.

Da ne velim oni koje se spominjalo na početku roka ali očito ništa od toga.
  • Orc123
    12.4k

Definitivno bi petrusenko nio odlicna rotacija za Misica. Agresivna prava 6ica, a opet zna s loptom, isto tako Cokaj dlabo igra u Pau....isto za rotaciju bi bio dobar...
  • miro
    6.8k
    Ovo s Bernauerom kao zamjenom za MIška se zbilja nadam da će se probat. Ima dobru dugu loptu, ima obrambene navike, ja bih mu dao par utakmica na 6-ici
  • Zagi
    10.5k
    Max da nije imao onih 30 minuta na 6-ici na pripremama danas ni približno nebi bila tako negativna percepcija. Bio je tak izgubljen u tom periodu...

Da ne velim kak smo tanki na stoperu pa bi još stopera gurali u vezu. Ni govora.
    Nek ga Sučić mijenja ak neće novog dovoditi.
  • Orc123
    12.4k
    Inace ostala su nam samo 2 dana da igraci naprave lijecnicki a to su sutra i ponedjeljak...posto nema ali bas nikakvih info da je netko blizu sumnjam da ce netko doc sutra na lijecnicki tako da ostaje samo ponedjeljak da igrac ili igraci dodju naprave lijecnicki i potpisu...s obzirom kako su nam tekli transferi do sad ovo je jako optimisticna prognoza a koliko je realna nezz ...sve me podsjeca na prije 2 g kad smo dovodili stopera pa na kraju vratili Dilavera, ili prosle godine od svih silnih l. Bekova nije dosao nitko, bas kao ni zadnji vezni zamjena za miska...
  • marcio amoroso
    43.1k

Imaš još samo 4 dana da se ponoviš još 68 puta.
  • Papastrumf
    17.3k
    Ako dođe ovaj koji je blizu, Miško može na klupu.
  • Olmic
    5k
    lagano rajcanje
  • austrijanac
    7.5k
    a to su sutra i ponedjeljakOrc123

kaj vikendom ne rade ordinacije?
  • Orc123
    12.4k

Modric? :joke:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.