• Mlađi referent
    13.5k
    nije on baš neki levatxyz

Nakon svega, odustao sam od njega potpuno
  • Gražvydas Mikulėnas
    12.8k
    Ako se japanac pokaze kao pojacanje, spiks ce biti top za zadnjih 20 min unijeti nereda
  • marcio amoroso
    43.5k

Daj Bože da bude Izet u primeu, ali ja sumnjam. Iz japanske lige su dva od pet najboljih igrača uzeli St Truiden i Holstein Kiel. Toliko o kvaliteti lige. Daleko od toga da se ne može i tamo naći igrač. Može, naravno da može, ali po mom mora tamo baš ubijati da bi bio nama pojačanje. Ovaj po ničemu šta ja mogu naći nije u top 20 lige.

Edit: onda bolje dovesti Muta. Igrač koji ima iskustvo Bundeslige i Premier lige. Nije mlad, ali realno nije ni Kaneko.
  • Orc123
    12.6k
    Nama treba keilo kako god okrenes....ako uzmes neko top krilo Spika ce se zacementirati na klupi. Realno odlicno krilo nemres dovest ispod 4-5 milje eura, a ovako Kaneko bi donio ono sto nemamo...ima tu odlicnu lijevu nogu, dribling, ulazak na obje noge i dobar centarsut....realno Kaneku brojke ne mogu biti bolje kad u klubu igra wing beka tako da mu je statistika odlicna s obzirom na poziciju. Agilan je, vrsi pritisak i odlican 1 na 1....doslovno ne znam jel koji put nije prosao u ove dvije tekme kaj sam ga gledao. Nepredvidljiv je jer ide i u unutarnju i u vanjsku strano kad ima ubacaj i lijevom i desnom tako da....trebaju nam takva 2 krila na desnoj strani da se nadopunjuju kroz europu i HNL. Ako bi otisao Ivanusec, a nadam se da ne e onda bi tu trebali kapitalca i ne stediti na njemu...ovako za oko 1 milju eura Kaneko je odlicno rjesenje, a zalaganje i voljni moment kod njega sigurno nikad nece biti upitni....apsolutno bi bio za njega...
    50 utakmica je sasvim dovoljno da oboje da doprinos i da se razvijaju ko igraci, a ne da u Europi nemas koga uvest s klupe da ri da novu energiju i onda stavis Menala ili Marina....
  • BBB Sibenik
    6k
    Germanijak pak pise da je Satriano daleko od Dinama....mahOrc123

66lc53cnat8gw6mj.jpeg

:eyes:
  • Maximo
    798
    To ide iz dana u dan druga priča...jedino još nije bio scenarij da itko od tih dođe :D
  • BBB Mataa998
    2.6k

Orsa kada je dolazio u Dinamo iz Koreje je imao 9 golova u 33 utakmice,ne bas bajno zar ne?
  • marcio amoroso
    43.5k

9 golova u sezoni je korektno za krilo.
  • Laugreano
    4.5k
    Ovaj japanac u klubu igra wing back, a ne klasicno krilo
  • marcio amoroso
    43.5k
    Ovaj japanac u klubu igra wing back, a ne klasicno kriloLaugreano

Da, igra poziciju koja kod nas ne postoji.
  • NB86
    16.9k

Nada je da kad ga prebacimo na krilo da ce davat i asistirat vise
  • Efes Pilsen
    11.8k
    Jel ne igramo mi u jacim utakmicama 3-5-2? To je Beli forsirao i u U21
  • Facke
    6.3k

Procjena transfermarkta je najveca glupost. Svaki ko ima tamo account moze ostaviti procjenu mogucnosti transfera. Evo ja sam scera del na 100% da bude dosel i odma je skocile prema gore. Tak da je to na transfermarktu najveca glupost. Mogel bi 10 accountova napraviti i 10 puta deti postotak na 100%.
  • marcio amoroso
    43.5k

Nema ništa loše u nadanju.
    Ja jednostavno mislim da Dinamo mora dovoditi dvije vrste igrača. Game changera ili vrhunski potencijal koji može postati Game changer. Rotacijske igrače moramo naći kod sebe u ovih preko 50 kojih imamo pod ugovorom. Vjerujem da će se većina složiti da Bernauer i Kaneko nisu ni Game changeri ni vrhunski potencijali.
    Nitko sretniji od mene da budu Šutalo i Olmo, ali ja iskreno sumnjam da će biti.
  • Captain America
    20.4k
    https://www.germanijak.hr/nogomet/vijesti/pregovori-oko-ivanuseca-u-ozbiljnoj-fazi-dinamu-puno-blizi-japanac-nego-urugvajac/116119

Game changera ili vrhunski potencijal koji može postati Game chamger.marcio amoroso

Slažem se u potpunosti. Za ovo što predlažeš će trebati napravit potpuni zaokret u scout službi jer mi više ni HNL talente ne možemo samo tako dovesti. Sa 16 godina se i izvana i ovdje može napraviti top posao i nadam se da ovi ljudi koji su došli mogu odraditi taj posao.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.