• Mlađi referent
    13.5k

Moram se hypeat, dosadno je
  • OsamŠest
    5.8k

Pa kaj ne znaš čitat..? :joke:
  • Facke
    6.3k
    Na dan superkupa budu sluzbene pokazali kaneka i satriana posle tekme :smile: onak na stadionu sa boysi popizdiju :smile:
  • OsamŠest
    5.8k
    Sve u svemu, Japanci pišu da će mu 15.07. bit posljednja utakmica za njegov klub i da nakon toga ide za Zagreb.

Također, osim Dinama, zainteresiran je Groningen.
  • Ivanmtk
    1.6k
    ovo bi već bilo top pojačanje.. Gledao sam ga ove zadnje dvije utakmice koliko ga povezuju s nama i bio sam oduševljen. Znam da je mal uzorak ali daj tog žuću.
  • Orc123
    12.6k
    Cim je jos neki klub zainteresiran mi smo u k....salu na stranu, po onome sto dam ga gledao zadnje 2 utakmice ažbio bi jako jako koristan. Mislim nije tema ali Hajduk stvarno svim silama se pokusava pojacati...mislim da ne bi trebali ih gledati toliko podcjenjivacki jer ako pogode sa ta 2-3 igraca bit ce jako ozbiljni. Simicu je krajnje vrijeme da pokaze sta zna ....
  • Ivanmtk
    1.6k
    ako na ovo dodaju Perišića, a nama ode Ivanušec, moglo bi bit govnavo
  • OsamŠest
    5.8k

I mi se svim silama želimo pojačat. Samo što neke druge sile žele situaciju prikazat drugačijom..
  • Orc123
    12.6k

Lijepe zelje su super ali sad nam trebaju djela.....
  • Ivdzo11
    7.9k
    Milic sluzbeno raskinuo ugovor, nadam se da ce poceti polako raskidati sa ovim igracima koji nisu ni u 3 planu
  • marcio amoroso
    43.5k
    Ja od svih ovih stranih imena koja su se vrtila u zadnjih mjesec dana jedino Agoumea i Ramireza vidim kao pojačanja. Govorim o kvaliteti, renomeu i potencijalu. Ovaj Japanac može biti top, ali meni više izgleda kao netko tko dolazi biti petnaesti ili šesnaesti igrač. Bolje ne dovoditi nikoga ako ne možemo dovesti baš pojačanje.
  • Mlađi referent
    13.5k
    Po ovome kaj imamo o njemu kao igraču, ne bih rekao da će Kaneko imat problema uzet mjesto Špiki, rekao bih da je dosta kompletniji igrač.

Generalno, za ovakve igrače je subjektivan dojam jednostavno prevelik jer ih jako malo gledamo i znanje o njima je vrlo skromno. Rekao bih da su upravo igrači za koje smo se svi složili da su dobre investicije i pojačanja na kraju ispali flopovi.
  • marcio amoroso
    43.5k

Gle, on u zadnjih pet sezona ima 20 golova i 10 asistencija. To je jedan Orša imao grubo u jednoj sezoni. Da ima 20 golova i 10 asistencija u 5 sezona premier lige ne bi ga smatrao pojačanjem.
    Brojevi ne lažu jbg.
  • xyz
    840

Koliko se god Špiku kritiziralo, nije on baš neki levat. Ja sam uvjeren da je bolji od ovog Japanca.
  • Mlađi referent
    13.5k

Slažem se i brojke ne lažu kad kažu da čovjek ima dobru defanzivnu kontribuciju, da ima 2 ključna i driblinga po 90 minuta, da po tekmi 7-8 puta unese loptu u zadnju trećinu, da uzima preko 5 duela po tekmi s više od 50% uspjeha.

Njegova korisnost momčadi u svakom slučaju bi trebala bit puno veća od samih G/A, a onda i te brojke mogu rasti.
    Njegov xA je na 6.00 ove sezone, dakle, 2 asista su mu skinuta na lošu realizaciju suigrača, da dodaje Ivanušecu, to bi lako moguće bilo drukčije.

Vidit ćemo na kraju krajeva, ali s obzirom da nam Špikić igra desno, mislim da je ovo pojačanje
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.