• Droljo
    18.6k
    Glede livakovića, sjećam se iz managera da kad sam htio dovesti nekoga sa takvom klauzulom a nisam imao dosta para. Ako je klauzula 10m ja ponudim 5 odmah i 7m na rate i tek onda pristanu. A 5 + 5 nisu htjeli. Iako u zbroju bude tih 10m. Možda je tako
  • NB86
    16.9k
    Kod klauzula se uglavnom govori o jednokratnoj uplati, pa klubovi znaju ponudit malo vise a dogovore sebi normalniju dinamiku isplata (3,4,5 rata, nebitno)
  • Common Sense
    1.2k

Šimić je izjavio da će nova uprava revidirati Dinamovo poslovanje i financije. I zaključio je da je prema njegovom dosadašnjem iskustvu u upravljanju (lokali, Aquaviva itd) uvijek lakše skresati rashodovnu stranu proračuna nego generirati nove prihode.
  • Patak
    3.5k
    A gdje je to izjavio?
  • Olmic
    5.1k
    intervju karlo ledinski vecernji
  • Krizy
    59.2k
    Vetlesen, kojeg se često spominjalo, da bi ga se moglo dovesti za 3-4 milijuna eura - prešao u Brugge za 8 milijuna eura. Napisao sam da neće ići ispod 5, znaju ovi odlično prodati.
  • Krizy
    59.2k
    Agoume rastura u defenzivnim zadaćama, vrlo dobar i u posjedu.
    Riješio bi pitanje pravog zadnjeg veznog.
  • Navijač Dinama
    10.3k
    Malo kasnim na Zoni, nisam bio nesto baš aktivan sa vremenom.

Zanimljivost uglavnom za ovog Agoume, na FIFI 21 čini mi se, ima možda 10-ak ocjena lošiju ocjenu od Camavigne, al zato mu je plafon, odnosno konačni razvitak potencijala veći. :smile:

Bio bi vjerujem jebeno pojačanje ako dođe.
  • Zagi
    10.7k
    Ma lik na filmicima izgleda kao Tchuameni ili Pogba u mladim danima.
    Ne želim se ni početi nadati.
  • OsamŠest
    5.8k

Mislim da je netko od kolega napisao da je na FM19 imao potencijal 10/10.
  • Gražvydas Mikulėnas
    12.8k
    Lovru Majera ganjaju Newcastle Wolfsburg i Leverkusen. Prica se o 30-40M €.
    Dinamo ima i tu 20% od transfera ako se ne varam.
    Nikin Wolfsburg je prodao jednog igraca Dortmundu za tu cifru jucer. Vidjeti cemo i taj rasplet
  • Zagi
    10.7k
    I Kulig mu je dao potencijal 10/10. Baš je životinja.
    HNL ekipa bi se doslovno odbijala od njega u duelima.
  • blueboy
    191
    TUTTOmercatoWeb tvrdi da je Villarreal ponudio 10 milijuna za Livakovića.

Reveal
    "In the last few hours Villarreal has been pressing Dinamo Zagreb's Croatian number one Dominik Livakovic and has offered 10 million, exactly the amount required by the club to unblock the negotiation. Fenerbahce also likes the goalkeeper, but as of now the real danger for Fiorentina comes, as mentioned, from Spain."
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.