• Patak
    3.5k
    Ovi koji su u ligi nacija trebat će odmor prije kvalifikacija.
  • Mali dioničar
    17.8k
    Ovi koji su u ligi nacija trebat će odmor prije kvalifikacija.Patak

Trebat će odmor, ali nisu to Edeni Hazardi. Eventualno pripaziti na Petka.

Pa nisu ni sad imali neki ludi ritam nakon prvenstva. Pretpostavljam da su u pitanju bili rekuperacijski treninzi sa nešto momčadske taktike.

Na kraju krajeva, ni minutaža im nije bila nešto zahtjevna, a iskoristili su ju maksimalno.
  • marcio amoroso
    43.6k

Jel znaš kad se reprezentativci priključuju momčadi?
  • Jaro
    10.5k
    ja se nadam da bar sljedeca 3 tjedna ne... prvo pretkolo se mora rijesiti bez njih, a ne ko Cacic ih ubaciti nakon skraracenog godisnjeg i priprema pa im ubit pola ili cijelu polusezonu...
  • Zagi
    10.9k
    Krle je bio taj majstor.
  • BBB Mataa998
    2.6k

Nakon svakog posta tebi treba napisat. Ovo nije Football Manager.
  • Zagi
    10.9k
    Viktor Kanižaj igra s Lokomotivom pripremnu protiv Domžala.
    Vjerojatno raskid/proba.
  • The Undertaker
    8.5k
    Ne odgovara Šimić portalistima već Barišiću i Vlatki Peras. Čisto sumnjam da natpisi ovdje utječu na njegov status. Neka ljudi pišu što misle, jedino molba da se isti postovi ne ponavljaju svaki dan, ako je moguće. Izbjegavam ovu temu koliko mogu ali, usprkos tomu, kao da imam deja vu svaki put kad je otvorim.
  • LovroZG
    1.3k
    Neću reći da su optimalna rješenja, ali i Ljubičić i Perković mogu to dobro igrati. Da preskočim raspravu o Bočkaju.Mali dioničar

Iskreno, meni bi bilo lakše bilo da na lijevom beku primarno imamo igrače tipa Šitum il Štefulj. Za njih barem znaš da su krpanje, popuna i niš više, a ovak mi je žao gledat Ljubičića tu kad vidim kak odlično može odigrat u vezi.
  • xavier
    12.1k
    Možda plan nije ni Ljubo ni Bočkaj. Perković je prvi dobio priliku zaigrati tu poziciju kod Bišćana i iako je nominalno stoper, bio je po meni dosta dobar.
  • OsamŠest
    5.8k
    Dolaze pojačanja, ljudi kaj vam je?
    Pripreme uskoro kreću, treba vidjet tko od posuđenih može, to uvelike mijenja stvari..
    Napokon se pametno radi. Napravit će se natjecateljski jaka i trkački moćna momčad + baza za narednih ohoho godina.

Nema zime..
  • The Undertaker
    8.5k
    Kad se već igramo prognoza, moja je da će Livaković otići prvi. Njegova igra protiv Nizozemske je partija kompletnog golmana top klase. Jako je napredovao u izlascima i igri nogom tako da je trenutno, po mom skromnom mišljenju, bolji od "pola" golmana u PL. Ne pratim baš, kome u Engleskoj treba golman?
  • deda
    38.9k
    Meni Liva izgleda 30% bolji golman nego prije SPa. Što znači iskustvo i velika pozornica koji te usmjere na ispravljanje grešaka i poboljšanje ukupnih sposobnosti. Pitanje je koliko to prate klubovi, ali ja bih rekao da on u ovom trenutku vrijedi 15-20 milijuna. Naravno mi to nećemo nikad dobiti.
  • San Lorenzo
    20.1k
    Ne pratim baš, kome u Engleskoj treba golman?The Undertaker

Manchester Unitedu.
  • Captain America
    20.4k
    Pero bi mogao biti taj ako će se igrat s 3 pozadi. Ivanušec je u inkubatoru rekao da ih je Igor nagazio od prvog dana jer su fizički dosta loše stajali. Pero je kod defanzivnog maga poput Bjelice bio glavni igrač. Uz sposobnog trenera kakav je Bišćan, mogao bi biti jako koristan.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.