• masacusec
    8.3k
    Jugozapadni dio grada nema škole, vrtića.....ma ko ga jebe!
    Otkazana snježna kraljica?? A u kurac!! Kaj ćemo sada?!?!
  • og1986
    2.9k
    Ove godine se dogodilo neobično toplo vrijeme baš u terminu za snježnu kraljicu, pa u og je danas 15 stupnjeva. Od sutra su minusi svugdje u hrv.

Prošle godine muški slalom u ZG je bila najgledanija utrka alpskog skijanja cijele godine. Neki ljudi su govorili kako nam ne treba niti rally u hrv jer su neke ceste zatvorene za vrijeme utrke, mislim ono.

Jugozapadni dio grada nema škole, vrtića.....ma ko ga jebe! — masacusec

Evo uvijek se nađe jedan. Baci jeftinu floskule i zaradi moralne poene.
    Koji će nam kurac stadion na koji nitko ne ide, a nemamo škole i vrtiće, kaj ne ? Jebalo me takvo razmišljanje.
  • db-izbjeglica
    22.4k
    tko se toj odgodi iščuđava ili lupa glavom o zid zbog toga? utrke otkazane zbog vremenskih uvjeta su najnormalnija stvar u svijetu skijanja, evo - neki dan je otkazan super G u bormiu, koji je ionako bio zamjena za onaj iz Lake Louisa.

jel se tu implicira da je snježna kraljica je razlog što jugozapadni dio grada nema škole i vrtiće?
    daj nemoj me z...t :lol:

na takav način možeš naći milijun drugih stvari i reći...jugozapdani dio grada nema škole i vrtiće.
    snježna kraljica je odgovorna za to kao i međunarodna smotra folklora.
  • maddaddam
    2.9k
    Vise me jebe sto kod nas mora sve biti najbahatije... Najskuplja zicara na osrednje brdo, najveci nagradni fond za skijase... Ja placam, polupaj cijelu kafanu
  • masacusec
    8.3k
    Kurac me boli za promociju grada i kako ljudi izvana vide moj grad...
    Mene brine kako ja vidim svoj grad i kako ja i moji sugrađani živimo u mojem gradu!!!

Serem po snježnoj kraljici koja je "kolateralna žrtva" u mojem postu, no nadležni neka se fokusiraju na bitne stvari...
  • db-izbjeglica
    22.4k
    Prošle godine muški slalom u ZG je bila najgledanija utrka alpskog skijanja cijele godine. Neki ljudi su govorili kako nam ne treba niti rally u hrv jer su neke ceste zatvorene, mislim ono. — og1986

trošak organizacije ovogodišnje utrke je bio nezamislivih 21,7 milja kuna, grad financira 50%, zamisli troška! s tom utrkom u zagreb dođe i ostane nekoliko dana preko stotinu sportaša, njihovi treneri, serviseri, ostatak tima, obitelji, dođu tv kuće, novinari, dođe i nešto ljudi koji to žele pogedati (kad nema corone)...svi oni trebaju hranu, piće, svi oni trebaju negdje prespavati, natočiti gorivo, kupiti si nešto van utrke....svi oni u zagrebu ostave nekakav novac. kad se sve zbroji i oduzme ta utrka u zagreb možda donese više love nego što je trošak.
  • og1986
    2.9k
    Kurac me boli za promociju grad — masacusec

Dosta dobro razmišljanje, koji će nam kurac marketing. Još bi nam netko mogao doći u hrv i ostaviti novce, ko ih jebe samo meni smetaju kada ujutro idem na posao.
  • db-izbjeglica
    22.4k
    na takav način se može reći..koji k kosimo travu, sadimo cvijeće i uređujemo zrinjevac, samo bezveze trošimo novac. kog boli ona stvar kako izgleda taj park i što će netko misliti, bolje kupiti 20 krava, nek pasu travu cijelo vrijeme, uštedjet ćemo novac, a grad može musti krave i prodati mlijeko dukatu...

sportska natjecanja su slična stvar kao i parkovi, kultura i slično...
    uostalom, ta staza se poslije otvori za građanstvo i svi možemo skijati i rekreirati se nadomak centra grada...umjesto da budemo ponosni za to, kod nas se žuga samo da bi se žugalo.
  • flexXy
    3.4k
    Mene brine kako ja vidim svoj grad i kako ja i moji sugrađani živimo u mojem gradu!!! — masacusec

Da zivis od turizma nebi pricao ovakve gluposti. Grad nam je u 1.mjesecu mrtav i nema psa, ova utrka je uvijek punila objekte po gradu. Treba sto vise ovakvih manifestacija, cijena odrzavanja nije uopce velika za ono sto se dobije. Isto kao i rally koji je privukao ogroman broj ljudi iako se nije jos tada putovalo toliko zbog korone.
  • masacusec
    8.3k
    e to se zove moć banalizacije
  • db-izbjeglica
    22.4k
    e to se zove moć banalizacije — masacusec

a nije banalizacija spominjati škole i vrtiće?
    skijaška utrka je jedan od rijetkih relevantnih sportskih događaja koje ugošćujemo svake godine, ali i to treba ukiniti, mada grad stoji nezamislivih milju i pol eura..pa daj me nemoj... :lol:
  • masacusec
    8.3k
    nije, jer to je stvar koja mene muči! :brow:
  • db-izbjeglica
    22.4k
    pa ja u kvartu imam školu i vrtić, volim skijanje i mučilo bi me da nema skijaške utrke, a i zrinjevac mi je preuštogljen, nema do ledine sa kravljim balegama!

ja fakat ne znam što bi rekao ljudima kojima su sportske i kulturne manifestacije u gradu nepotrebna stvar.
    4
    odgođena trka za sutra
  • db-izbjeglica
    22.4k
    Vise me jebe sto kod nas mora sve biti najbahatije... Najskuplja zicara na osrednje brdo, najveci nagradni fond za skijase... Ja placam, polupaj cijelu kafanu — maddaddam

snježna kraljica već godinama nema najveći nagradni fond. zapravo, ne znam jel ikad i imala! ove godine je to 120 000 eura.

znači, prvi dobije 45.000 eura, drugi 20.000, treći 10.000, trideseti dobije 500 eura.
    primjerice, u kutzbuhelu pobjednici spusta i slaloma dobiju 100 000 eura, drugoplasirani 50 000 eura, a trećeplasirani 25 000 eura.

https://www.fis-ski.com/en/alpine-skiing/alpine-news-multimedia/news-multimedia/news/test2/kitzbuhel-awards-a-record-prize-money
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet