Istina, ali problem nisu samo fasade. Te zgrade treba pojačati koliko se može i iznutra i što modernije urediti, ako se to uopće može, a kad restauratori ne daju ni običnje dimnjake dirati onda se nema što dodati. Nakon potresa su baš ti vražji dimnjaci bili najveći problem. — Mali Zeus
da je grad Zagreb prije deset godina zaposlio 15 fasaderi i kupio im tri kombija i 3 skele da farbaju fasade redom sad bi bila bajka — marcio amoroso
E vidiš, tu dolazimo do problema o kojem smo govorili prije nekoliko dana. Znači problem je što te fasade zbog glupih propisa ne smiješ dirati na taj način nego ih moraju "restaurirati" posebne firme. Grad sufinancira troškove (nek me netko ispravi ako sam u krivu, ali mislim da 50%), ali problem je što takva fasada onda košta 3 ili 4 puta više više nego klasična moderna za istu kvadraturu. — xavier
Ako netko nije u 75 godina besplatnog uživanja ili zaštićenog najmoprimanja uspio steći ništa mimo vječnog boravljenja u tuđem stanu, nek ga se smjesti u kakav socijalni stan bilo gdje, a ne u tuđi stan u centru grada. — Neki tip sa Zapada
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.