Samo da dodam da se ime Tomislav populariziralo u Srbiji nakon što je kralj Aleksandar svom sinu dao ime Tomislav. Isto kao što su se po Dalmaciji i posebno Splitu davala srpska imena tipa Vojislav
...To posebno vrijedi za rođene dvadesetih godine 20. stoljeća — Patak
Budi iskren, koliko puta si razmisljao o vizualnom IDENTITETU Zagreba prije ovog natjecaja? Sad je to odjednom ogroman problem i sramotit ce nas, a nikog nije bilo sram do sad kad je svako radio po svom bez ikakvih smjernica. — jakov1
danas bi Gotovac bio prozvan luđakom — mali M
Nije mi jasno na što misliš da je svako radio po svom bez smjernica. — mali M
daj mi primjere gdje je netko predstavljao svoje vizuale kao identitet Zagreba — mali M
Radi se o konceptualnoj, performativnoj umjetnosti, ona je po svojoj prirodi kontroverzna i provokativna. Gotovac je zaista veliko ime u umjetnosti ovog grada. E sad, je li toliko veliko ime da se cijeli vizualni identitet grada idejno bazira na njegovom najpoznatijem performansu? Ja mislim da nije. Poštujem to kao kreativnu viziju, ali naprosto se ne slažem s njom. Kod nas sve ide iz krajnosti u krajnost, ili smo konceptualni do razine da nitko ne razumije poruku dizajna - kao ovdje - ili smo pak infantilno doslovni pa imamo spomenike poput onog Silađinovog amaterizma na Trgu Europe. Ali dobro, javna plastika u Zagrebu je posve druga tema po kojoj bih mogao zasebno daviti puno previše no što Zona ima živaca. — Bosskovitz
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.