• Facke
    5.4k
    Ma taj minimalisticki "moderni" dizajn je za kurac. To ne lici na nist i tak neke zna napraviti saki majmun. Ne vidim svrhu cemu se denes idu odluciti za takuv dizajn.
  • Crle
    821
    Ak misliš pod moderno nešto što praktički datira od prije valjda preko 100 godina onda je moderno. :lol:
  • Marley
    3.3k
    u svijetu u kojem je "umjetnicko djelo", banana zalijepljena izolir trakom za zid, prodano za 6 mil dolara... uopce me ni ovo ne cudi :grin:
  • Nolifer
    10k
    Nije tu problem u iznosu i nije bačen novac u vjetar.Bosskovitz

Problem je u iznosu i novac je bačen u vjetar. Ovu škrabotinu od tzv, vizualnog identiteta bi i moja baba mogla bolje narisati. Koristila bi prave starozagrebačke izraze i imala bi poveznicu s gradom i povijesti. Ovak svaki debil se može skinut iz gaća i gol valjat po asvaltu i vikat: mama uspio sam? Ovaj Zagreb volim te i to je umjetnost?... Dajte nemojte me zezati...
  • Crle
    821
    "Umjetnost" i dizajn nisu isti pojam. Pogotovo ne moderna umjetnost. A ovo što nazivate "minimalistički" konzumirate svaki dan u vidu svakog mogućeg branda koji vas okružuje.

Čak je i autoindustrija uvelike prešla na te "monokromatske" i jednostavnije logotipe jer su jednostavno upotrebljiviji nego oni sa raznim "efektima".
  • Crle
    821
    Nije identitet grada no sličan je pristup. No neki bi ovdje rekli da kaj to moja baba našvrlja. :D

4cf12c595a87e61e6626f539e04fc0d8_lance_wyman_mexico_68_olympics_logo_07.png?fit=crop&crop=faces&q=80&auto=compress,format&w=602&h=398
  • Marley
    3.3k
    "Umjetnost" i dizajn nisu isti pojam.Crle

Jasno da nisu, ne povlacim tu paralelu u tom smislu. Ali tko me shvatio, shvatio me :grin:
    Kako rece Facke, to zna napravit svaki majmun. No to je samo moje osobno misljenje, ako se nekome svidja, super! Meni se ne svidja, bezveze mi je.
  • Crle
    821
    Nije uopće poanta da li je ovo konkretno dobro, jer nije ni meni. No da to može napraviti svatko, ne može. Koliko on kuži tematiku se vidi da to naziva "modernim".
  • flexXy
    2.7k

Bio je ovaj prijedlog kaj mi se cini puno bolja opcija od odabranog, isto je na foru licitara: https://www.dropbox.com/scl/fi/3wbhecgvlmnw5lel0yihu/Beli-Zagreb-Grad.pdf?rlkey=7hjxva9u55rhkqhetu6n8i954&e=1&dl=0
  • Efes Pilsen
    10.3k
    Izgleda kao stvoreno za docek pobjednicke ruske vojske :joke:
    Salim se, naravno, ali u ovom trenutku imat bilo sta sa velikim Z me asocira upravo na rat u Ukrajini.
    Ne zivim u ZG, ali onaj sto baca na grb Gradanskog mi je izgledao dobro na prvu.
  • Crle
    821
    I meni se ovo čini puno bolja opcija. Možda malo doraditi to da izgleda prepoznatljivije no puno mi je bolje nego ovaj pobjednički prijedlog jer mi izgleda hladno.

No pristup priči u pobjedničkom mi nije loš.
  • jakov1
    481
    Ne vidim svrhu cemu se denes idu odluciti za takuv dizajn.Facke

Zbog malih ekrana.
  • Mali dioničar
    17k
    Autori su uspjeli isfurati vizual u obliku slova U i ekipa nikad zadovoljna. Malo je isprekidano, ali eto.

A već vidim naslove na Informeru i Kuriru…

Zagrepčani ponovno odabrali slovo U.

Hrvati se i smeju u formi slova U.

Slovo U oblik menja, ali ćud nikada.

Nisu hteli slovo Z za Zagreb jer ih podseća na Ruse pa odabrali slovo U…
  • DrawTube
    6.4k
    "I LEVICA POSTALA KRVOŽEDNA U HRVATSKOJ - Zagreb pod maskom rebrandinga menja logo i vraća ustaštvo! ; Tomašević - "Dogodine smo u Zemunu" [foto/video/18] "
  • Navijač Dinama
    9.4k
    Jel samo meni ovaj vizualni grb što je napravljen baca na grb NK Varaždina?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.