• db-izbjeglica
    16.3k
    Ovo će vrlo brzo eskalirati...
  • Crta
    58
    Mi se svi smijemo, al ti ekstremisti drže glavni grad, guraju svoju agendu sve agresivnije, doniraju stotine tisuća eura svojim udrugama, sve više šire svoje pipke i ide im sve bolje...
    To je odlično organizirana, prefrigana, sada podmazana položajem i novcima aktivistička mafija koju bi trebalo već polako shvacat ozbiljno.
    I politički maknut na izborima dok još nije kasno...
  • puxigadjurdja
    2k

Krasno.
    Čekamo racionalizaciju i opravdanja.
  • Nolifer
    9k

Pazi, ovu pizdariju žele uvesti pod obavezni program, da bi vjerski program eto htjeli izbacit i stavili ga tek pod izborni, jer im smeta.
  • jakov1
    347
    Hvala generacijama radnika u prosvjeti koji su, sebi dizuci vrijednost, gurali i pristajali na sve vecu odgovornost i drustvenu ulogu obrazovanja.

Danas umjesto da se u skoli uce neke osnovne vjestine za zivot i potice socijalizacija, mi imamo idealan alat za indoktrinaciju, kako kojoj struji pase i koliko je podmukla.

Kakve crne skole za zivot i drugi bakraci. Opismeni djecu, nauci ih da upregnu mozak, daj neke osnove opce kulture, natjeraj ih da suraduju i da puno vjezbaju i vozi kuci.
  • Bruh
    1k
    Sudeć po predsjedničkim izborima iduće lokalne izbore SDP preuzima Zagreb
  • Fanboy
    2.9k

Žele zamijeniti vjeronauk za kulturni marksizam, kao i svugdje im smeta sloboda izbora i uvijek ju prvi zabranjuju iako svugdje se predstavljaju da su za "izbor"...No, čim preuzmu vlast ide diktatura, a s obzirom na uzore, kako političke, tako i povijesne ideologije nije ni čudno.

Ovo je jedan jako opasan napad na djecu u vidu najvećeg zlostavljanja jer im se napada identitet, svjedoci smo sve većih posljedica kroz samoubojstva djece koje su promijenila spol, pa sve do napada na druge uključujući i teroristički koji je nastao kao posljedica uvjeravanja da si nešto što po prirodi ne možeš biti. Ljutnja i frustracija se onda iz takvih pojedinaca usmjerava na njihove neprijatelje koje vide u tradicionalnim pogledima na društvo, obitelj i moral.

Na kraju, za to su i dovedeni prvenstveno kroz medije, samo odrađuju posao. Čim im se zagrebu samo malo afere dolazimo do sumnjivih afera o porijeklu imovine, kontaktu sa podzemljem i povrh svega katastrofalnim upravljanjem gradom. No, mediji koliko mogu metu sve pod tepih.
  • Doktor Kunić
    4.2k
    Pa ljudi moji šta se čudite. Pa ta bagra ima 9% glasova na svakim izborima, a vode glavnu riječ u Zagrebu. Pa počnite od svoje familije i razbijajte ideju u glavi svakome ko misli zaokružiti te bolesne umove. Baba, tata, brat, stric ili tetak. Vrijeme da se ta bagra likvidira, osim naravno Ak vam tetak nije peder onda ga jebi
  • puxigadjurdja
    2k

glas po glas. Ovo ponavljam ljudima oko sebe zadnjih par mjeseci.
  • Doktor Kunić
    4.2k
    danas sam osobno 1 glas spriječio. "Ja to ne pratim, Al simpatična mi je pa sam mislila nju". Takvih je pun k pogotovo mladih a pojma nemaju za šta se zalaže ta ološ
  • Maki85
    113
    Ne znam čemu čuđenje, oni bar pošteno kažu tko su i kakvi su, ništa ne skrivaju. I ljudi opet glasaju za to. A jbga, ako ljudi hoće - nek im bude.
    Trebala bi se oformiti široka kolicija da ih se makne, predlažem i ime - Koalicija Normalnih. Samo mislim da bu to teško išlo, svatko za sebe misli da je najbolji i hoće ići solo pa na kraju ne skupi ni 5%
  • Maki85
    113
    Nisam mislio oko toga, nego oko ideologije - to jasno kažu što su, ne skrivaju ništa.
    A ovo ostalo ima puno laži, ne samo oko Jelavića. Bio je neki websajt s programom za lokalne izbore, čak sam dosta toga pročitao i nije ispunjeno gotovo ništa, barem ne u kvartovima koje poznam (što se tiče prometa npr), a mandat je skoro gotov. Jedino im ide zamjena prometnica biciklističkim stazama i stvari kao ovaj program u školi, to su sve ispunili i više od toga. Nije mi nikako jasno kako netko može ići na posao biciklom, osim ako je baš idealno vrijeme, da nije ni kiša, ni prevruće da se ušvicaš ko svinja. Ali opet, ljudi iz nekog razloga glasaju za to i teško će ih se maknut. Najvjerojatnije će opet bit u zg na vlasti, ali ne sami nego s SDP-om.
  • jakov1
    347
    Nije mi nikako jasno kako netko može ići na posao biciklom, osim ako je baš idealno vrijeme, da nije ni kiša, ni prevruće da se ušvicaš ko svinja.Maki85

Ne znam, možda genetika. Bisage za stvari, nikako vjetrovke i sl. da zrak lijepo struji oko tijela, sto manje zaustavljanja kad je jako sunce da se ne pregrijes i to je to. Kisa je zeznuta u smjeru posla ako bas pljusti, ali na povratku se i to lako prezivi.
  • Baneki
    784
    Nažalost, ja sam izgubio "vjeru" u sustav, pa se borim isključivo za svoju djecu na način da pišem svakom nastavniku i razredniku da želim zaštititi svoju djecu od neprijateljske agende. Izričito sam im napisao svima njima da unaprijed ne dajem suglasnost za bilo kakvu aktivnost koju predlaže gradska uprava, lokalna samouprava, ili predstavnici gradskih četvrti jer su iste zauzeli ljudi koji su neprijateljski nastrojeni prema našim obiteljskim vrijednostima.

Jer siguran sam da će većina tih nastavnika vrlo brzo preuzeti sve nastranosti koje im se nameću "odozgora".
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.