Da, svi mi radimo po uredima gdje se uglavnom sjedi pa ti dobro dođe malo razgibavanja — Marktwain
Promet bi bio bolji samo da Zet funkcionira, bicikl nek bude za rekreaciju van grada. — Marktwain
↪Mali Zeus ja ne zelim u uredu sjedit s hrpom znojnih biciklista recimo... Da lokalna vlast funkcionira kao sto ne funkcionira desetljecima javni prijevoz i promet opcenito bi funkcionirali. Ovako imamo "vozite bicikl" pa nece biti guzve... — Jaro
Bicikl je u mnogim europskim gradovima normalan način prijevoza i mnogima način kako dolaze na posao — Mali Zeus
Da Zeus, ali kako izgleda njihova biciklistička infrastruktura? Nemojte miješati kruške i jabuke. Išao sam i ja 5 godina biciklom na posao bila kiša, snijeg, sunce ili vjetar i to je sve pet, al to je bilo 152km od moje kuće, posao je uredski i MORAŠ se presvlačiti, posao je uredski i poslodavac nema tuševe niti svlačione, ma niti sobicu za presvlačenje nije htio osigurati i šta da ja radim? Gušt mi je bilo u tom periodu života, ali čim sam uzeo auto nisam razmišljao niti sekunde. A da ne velim da bi po prometnim pravilima, od Maksimira do Trešnjevke, gurao bicikl 60% vremena jer sam radio konstantno prekršaje jer nemaš izbora, doslovno nemaš. Vuku se biciklističke staze po najnebitnijim trasama, a pokušavaju maknuti aute iz centra, a tamo nije ništa sređeno za bicikle. — mali M
Za one koji iz recimo Stenjevca idu na posao u Dugave - samo auto je opcija i apsolutno nista drugo. HŽ + ZET nepouzdano, samo ZET 3 sata dnevno ode... — Jaro
Da Zeus, ali kako izgleda njihova biciklistička infrastruktura — mali M
Da ali kad se ista napravi po pitanju toga odmah ide drvlje i kamenje zasto se radi biciklisticka staza.
Pa evo predizborna kampanja je pocela a svi protivnici sadasnje vlasti najavljuju ukidanje novih staza po centru. — jedan u nizu
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.