koliko znam, u njemačkoj se naplačuje ulaz automobila u gradove.. ili je to samo za kat manje od euro6 — Ludovic IX
koliko znam, u njemačkoj se naplačuje ulaz automobila u gradove.. ili je to samo za kat manje od euro6 — Ludovic IX
Dobro mi je ono da bi se parking više naplaćivao za goste. Kaj je to, dolaze ti gosti koje moraš prijaviti da bi onda više platili parking? — Mali Zeus
Otpad je posebna priča, jest da bi trebali to kupiti češće i da je odvoz otpada i dalje rak rana, al kak ekipa baca to je jebeno, samo baci pokraj, cijele kutije televizora, pećnica, Ikee, čega god, teško je to razdrapati ili recimo plastiku prešati, pa se onda čude da su kontejneri i kante prepuni.
Kak i sam veliš, odvoz glomaznog otpada možeš sam zatražiti i dobiješ mailom obavijest kad dolaze i da to ostaviš na mjestu otkud se može odvesti. — Mali Zeus
u načelu se slažem sa svime što kažeš, svatko od nas može uložiti malo truda i bit će mrvu bolje, ali... sve se to tako bacalo i prije i nikad nismo imali nakaradna smetlišta po cijelom gradu. a pazi još nam lik naplaćuje vrečice 80kuna! — mali M
Ako ce smece i košnja trave bit najveći problemi onda nam i nije lose — Dudu9
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.