• dinamo u srcu
    1.9k
    Danas bi mogli preko 1000 novih članova.

Zna li se realna brojka s obzirom da vjerojatno nisu svi obrađeni?
  • blue heart 72
    2.1k
    U Međimurju se koliko čujem, misli kod nekih klubova omogućiti učlanjenje za vrijeme utakmica županijskih liga. Vidjet ćemo hoće li to uspjeti realizirati, osobno mislim da bi to bila dobra stvar
  • Dzgšb
    1.4k
    35007 :clap:
  • Brusa
    2.3k
    Trebat će jednom napraviti detaljnije istraživanje oko toga, ali uvijek je zanimljivo čuti i ovako anegdotalno jer iz svega toga se može naučiti i prilagoditi buduće kampanje.Bosskovitz
    Evo anegdotalno, a što potvrđuje ovo što je prije @skener napisao: lijenost
    Buraz je cijelu prošlu godinu govorio: trebam se i ja učlaniti, trebam se i ja učlaniti...i naravno da nije.
    Onda sam mu za Božić ispunio pristupnicu, uplatio članarinu, složio kuvertu sa adresom donio i rekao: sretan Božić! Samo trebaš potpisati i poslati dinamu. Bio mu je super poklon i baš mu je bilo drago. Tak da eto. Vidit ćemo oće li sam produžiti iduće godine :wink:
  • gio
    176
    Produžio 13.01. jučer stiglo u Austriju. Pohvale
  • deda
    35.3k
    U 24 sata upisano je više od 800 članova. Trenutno stanje po županijama:

Trenutni poredak po županijama:
    1. Grad Zagreb 14.551
    2. Zagrebačka 3.758
    3. Osječko-baranjska 1.269
    4. Brodsko-posavska 1.150
    5. Međimurska 1.101
    6. Varaždinska 1.020
    7. Krapinsko-zagorska 982
    8. Vukovarsko-srijemska 864
    9. Karlovačka 820
    10. Sisačko-moslavačka 799
    11. Dubrovačko-neretvanska 711
    12. Požeško-slavonska 538
    13. Koprivničko-križevačka 504
    14. Primorsko-goranska 499
    15. Bjelovarska-bilogorska 484
    16. Virovitičko-podravska 468
    17. Istarska 372
    18. Splitsko-dalmatinska 314
    19. Ličko-senjska 261
    20. Zadarska 160
    21. Šibensko-kninska. 98

Inozemstvo: 4.325

Ukupno: 35.048

Dnevne promjene: Varaždinska probila 1000, Požeška probila 500 i prestigla Primorsko-goransku i Koprivničko-križevačku, Međimurska prošla i 1.100
  • Rile
    49
    Ja raspoznajem 3 tipa:

1. Kaj bum ja tam - prati dinamo, mrzi tovare, na tekme nejde, uz dinamo je i "navijač" Reala/Liverpoola/nekog trećeg, prati nogometne podcaste, igra FM, ode na tekmu kad dođe Real/City jer je morao uživo vidjet Mbappea/Haalanda, možda će ić na tekme kad srede stadion

2. Kaj ti misliš da si veći dinamovac ak si učlanjen - prati dinamo, neda ni euro, gleda streamove, kad stream šteka ode u birtiju i 2 sata sjedi uz jednu pivu, zna kak je to bilo '80ih/'90ih/'00ih kad je on išao na tekme a ustvari je na Maximiru bio 3 puta u životu, zadnji put kad mu je tetak sredio karte za otvaranje vojnih igara

3. Nedam pare za Zeku i ekipu, kad je bio Mamić znao se red - fura teorije zavjere, svi iz sadašnje uprave kradu pa se ne mogu dogovorit, bolje je bilo kad je samo Mamić krao, da nije bilo Mamića ne bi bilo ni dinama, ima fetiš na "velike vođe" (Tito, Tuđman, Bandić...), ne razumije koncept demokracije i izbora

Iskreno, ni jednu grupu baš ne razumijem al znam da mi 3. grupa najviše diže tlak.
  • Jurki
    15.7k

4. skupina ljudi: vratite Mamica, nema veze kaj je kral i s obzirom kakav je odlican posel napravljen, treba mu dati jos tolko kolko je pokral.

I onda ja ispalim na zivce u sekundi :rofl:
  • prefontaine
    1k
    Onda sam mu za Božić ispunio pristupnicu, uplatio članarinu, složio kuvertu sa adresomBrusa

Pa kad bi svi članovi nekim svojim najbližima ispunili pristupnicu, uplatili članarinu i složili kuvertu sa adresom, mislim da 300.000 nije nerealna brojka
  • Brusa
    2.3k
    još sam mu i zamotao :joke: ipak je Božić bio
  • Hnlovac
    1.6k
    Smijemo se nekima kaj bez znanja uclanjuju djecu, babe, dede i zivotinje ali bi mogli i mi pocet tak gerilski uclanjivat svoje članove obitelji koji već nisu članovi

Odmah bi došli na 100 000
  • reziser
    7.2k
    Pa kad bi svi članovi nekim svojim najbližima ispunili pristupnicu, uplatili članarinu i složili kuvertu sa adresomprefontaine

Ovo sam ja napravio za 20ak ljudi. Jednostavno su komotni,neda im se…a ja to ne kuzim. Nije mi bilo tesko za njih sve napraviti
  • Sibirski plavac
    3.6k
    uz dinamo je i "navijač" Reala/Liverpoola/nekog trećeg,Rile
    :rofl:

Ovi su mi posebna vrsta... Znam ih par koji govore "mi" i za Dinamo i npr. Real, Barcu ili neki strani klub. Kad ih pitam za kog bi navijali da igra Dinamo s "njihovim" stranim klubom uglavnom dobijem odgovore da bi apsolutno za Dinamo, ali nađu se neki biseri koji dosta dugo razmišljaju, pa čak i kažu da im je to teško pitanje.
    Po meni čim se netko predstavlja kao Dinamovac a dvoumi se za koga bi navijao u susretu Dinama i stranog kluba kojeg prati, to nije za mene nikakav Dinamovac.
    Oni fan klubovi stranih ekipa iz Hrvatske su mi tek komedija. Sve se predstavljaju kao veliki Dinamovci, Hajdukovci, Riječani i slično, ali "ljubav" su im Real, Chelsea, Milan i ostali.
    Kad se sjetim onih "Chelsea Croatia" kako s juga Maksimira bodre svoje Plavce (nije u pitanju Dinamo)...
  • Praskaton
    3.6k

Ti ljudi su mi osobno veći klauni od mamićevaca.Strašno iritantno kad sebe smatraju dijelom Reala,Uniteda,Milana
  • Sibirski plavac
    3.6k
    Još mi je donekle ok kad vidim da tako razmišljaju klinci, ali npr. netko u dobi 25+, da ne govorim oni 40+ i 50+, e to mi nije jasno...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.