• deda
    35.4k
    U odnosu na broj stanovnika županije.
  • grba
    45
    Iskreno me iznenadio podatak za Osjecko-baranjsku,

Ima li podatak negdje po gradovima tocno?
  • Dinamosaur
    1.9k
    onda mi je jos zalosnije procitati da zagrebacka i grad imaju tako mali postotak..
  • deda
    35.4k
    Koliko znam još se nije toliko daleko išlo u analitiku, ali vjerujem s vremenom da hoće.
  • grba
    45
    Koja je brojka po vama ostvariva za ovu godinu sto se clanova tice?
  • deda
    35.4k
    Osobno bih bio zadovoljan s održavanjem lanjskog broja jer vjerujem da je prošla godina bila veći hype a ova će biti realnija. Ako napravimo porast to će biti izvanredno.
  • mokoxax468
    1.1k
    I ja krenuo računati, evo grafika čisto za vizualnu ekipu
    temp-Image-V3a1-M7.avif
  • deda
    35.4k
    Teško je to komentirati izvan konteksta. Šta bi onda rekao prije 6-7 godina kad je klub imao 8-9 tisuća članova ili što bi rekao na tih izvanrednih 40000 članova iz 82e koji samo što nisu opjevani u narodnim mitovima.
  • Paggini
    38.9k
    18. Splitsko-dalmatinska 304deda

Poseban pozdrav ide za ova 304 apsolutna kralja koja žive u utrobi te komunističke zvijeri :cool:
  • Dinamosaur
    1.9k
    Ma uopce ne pricam o tome, mamiceve brojke me ne zanimaju.
    Kontekst je udio broja clanova..Sad
    Zajebo sam se kad sam rekao prije dva-tri tjedna, da me cude Sm i Ka a priblizno u toj brojci Dn..
    Zagrebacka ima jos veci potencijal..ovo je slabo
  • Hnlovac
    1.6k
    kao i kaj deda kaže, neg se prvo održimo na prošlogodišnjoj brojci, a neka želja je 60ak tisuća

realno, digni sve ove brojke za 75% i otp imaš prošlu godinu. bilo bi baš slabo i jadno da je sad 31.12., al je tek prošla sedmina godine
  • Bosskovitz
    14.7k
    Grad Zagreb – 1,86%
    Zagrebačka – 1,23%
    Međimurska – 1,04%
    Brodsko-posavska - 0,88%
    Krapinsko-zagorska – 0,80%
    Požeško-slavonska – 0,76%
    Karlovačka – 0,73%
    Varaždinska – 0,63%
    Dubrovačko-neretvanska – 0,61%
    Ličko-senjska – 0,60%
    Virovitičko-podravska - 0,60%
    Vukovarsko-srijemska - 0,58%
    Sisačko-moslavačka – 0,57%
    Osječko-baranjska – 0,49%
    Koprivničko-križevačka – 0,49%
    Bjelovarsko-bilogorska – 0,46%
    Primorsko-goranska – 0,19%
    Istarska – 0,19%
    Šibensko-kninska – 0,10%
    Zadarska – 0,10%
    Splitsko-dalmatinska – 0,07%
    deda

Uzeo sam ovo i pretvorio u malu informativnu mapu:

temp-Image7qvo0-J.avif

Uzeo sam prosječan postotak svih županija izuzev Zagreba i Zagrebačke županije (iz očitih razloga) i plavom bojom označio one koje su iznad prosjeka, a crvenom one koje su ispod prosjeka. Tj. plave županije su one s natprosječnim brojem Dinamovaca, a crvene one s ispodprosječnim brojem.

Bit će ovo zanimljivo pratiti utoliko što će uvijek biti i plavih i crvenih i, iako će prosjek rasti, rekao bih da tu neće biti nekih velikih promjena do kraja godine.
  • Thor
    12
    Obnovio clansku jos u 12/24 online, registrirano u aplikaciji ali do dan danas nije stigla na adresu u zg zupaniji....ne kuzim!?
  • Dinamosaur
    1.9k
    al se tu oko 90% ljudi izjašnjava kao dinamovci.
    Od tih 90% je pola koji ce rec- i bolje je bilo prije-bar smo prvi bili, kaj ste to od kluba napravili, kakvi sad ovo igraci igraju-de su nasi..itd neki budu rekli- ma bas me briga, nek je tko god, samo da smo ispred hajduka i tak u krug

I onda dodes da si na 1%. Povecanje broja ide, al presporo i premalo.
  • Dinamosaur
    1.9k
    Zagreba i Zagrebačke županije (iz očitih razloga) i plavom bojom označio one koje su iznad prosjeka, a crvenom one koje su ispod prosjekaBosskovitz

daltonist? Pogledaj povrsinu tri zupanije, zg, ka i sm, pa ih usporedi sa ostalima.
    Skini ružičaste naočale i pogledaj kako je.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.