• Brusa
    2.4k
    I meni je za mene odmah produžio, a za klince je trajala obrada 1 dan i već drugi dan je i njihova nova članska bila vidljiva online.
  • Papastrumf
    14.3k
    Kao što sam već pisao, broj članova u nekoj županiji ne ovisi samo o broju navijača i simpatizera nego i aktivnosti povjerenika i samih navijača na određenom području.

Najbolji primjer za to je inozemstvo. Prošlu godinu smo završili s 4.009 članova iz inozemstva, a već sad smo na 4.350 u ovoj godini. Par akcija učlanjenja (Čitluk, Grude, Stolac..) i odmah se vidi razlika. Ispred nas je još nekoliko najavljenih akcija u BiH (Čapljina, Livno) te Njemačkoj i Austriji (Frankfurt, Berlin, München, Beč) s kojima će broj osjetno rasti.
  • Neron53
    1.2k
    Nisam pratio najbolje pa isprike ako sam sta previdio ali ako vec nije, moglo bi se organizirati uclanjenje u Novom Travniku. Tamo, koliko znam nasi imaju i veliki prostor gdje se okupljaju i gledaju tekme.
  • Nema zaleđa Mikića
    1.9k
    Vidim da se organizira trening kamp Dinama u Melbournu u srpnju. Možda bi valjalo i dole napraviti neku akciju učlanjivanja.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.