• Mihael2305
    145
    Članska napravljena 3.2.2025, i eto stigla prije par minuta u sanducic, svaka čast brzoj pošiljci
  • dumitrumitu
    1.4k
    Meni ako članska ne dođe do kraja godine mogu je poslati skupa sa članskom za 2026.
  • Rex Ramae
    2.9k
    Stiglo i na Volovčicu :victory:

Sviđa mi se etui, bravo Papa i ekipa. :fire:

Riješen i problem sa povezivanjem u aplikaciji.
  • deda
    35.4k
    Evo da ažuriramo stanje na listi po županijama:

Trenutni poredak po županijama:
    1. Grad Zagreb 14.265
    2. Zagrebačka 3.675
    3. Osječko-baranjska 1.253
    4. Brodsko-posavska 1.141
    5. Međimurska 1.092
    6. Varaždinska 999
    7. Krapinsko-zagorska 965
    8. Vukovarsko-srijemska 833
    9. Karlovačka 818
    10. Sisačko-moslavačka. 790
    11. Dubrovačko-neretvanska 702
    12. Koprivničko-križevačka 493
    13. Primorsko-goranska 492
    14. Požeško-slavonska 484
    15. Bjelovarska-bilogorska 471
    16. Virovitičko-podravska 423
    17. Istarska 368
    18. Splitsko-dalmatinska 304
    19. Ličko-senjska 257
    20. Zadarska 155
    21. Šibensko-kninska. 98

Inozemstvo: 4.173

Ukupno: 34.251

Od zadnjeg upisa prije 6 dana, Vukovarska je prešla Karlovačku i Sisačku, Koprivnička Riječku, a Požeška Bjelovarsku.
  • Hnlovac
    1.6k
    Zadarska županija ovim tempom kroz koji dan po udjelu članova u stanovnistvu prestiže tu famoznu "plavu utvrdu" Šibenik. Toliko o tome. Možda smo se malo precjenili koliko nas ima u Ši.
  • NB86
    16k
    Ljudi u sibeniku navijaju za sibenik, ostatak zupanije za hajduk, sigurno postoji i simpatizera i navijaca dinama al ne u nekoj velikoj kolicini
  • blue heart 72
    2.1k
    Do sada nekako po mojem sudu ispod očekivanja su: Šibenik, Lika, Bjelovar, Koprivnica, Sisak, Karlovac., pa čak i Požeština. Ugodno iznenađen sa Dubrovnikom, Rijekom i Istrom. Ostalo nekako +/- u skladu sa očekivanjima. Jasno da je tek praktički sredinaj veljače, i da će se svagdje još ljudi učlanjivati ali tendencija je vidljiva
  • deda
    35.4k
    Čekamo da Dino ove podatke prebaci u onu stvarnu statistiku, a to je broj članova po glavi stanovnika jer po meni je to jedini mjerljivi faktor koliko negdje imamo navijača tj. koliko je neka županija naša.
  • rioda
    7k
    Iskreno, malo mi je nevjerojatno da Virovitičko-podravska i Koprivničko-križevačka zajedno imaju manje od Međimurske, iako je ona prava plava utvrda. Mislim da u te dvije spomenute županije ima baš puno prostora za napredak.
  • Dinamosaur
    1.9k
    Šibenik, Lika, Bjelovar, Koprivnica, Sisak, Karlovac., pa čak i Požeštinablue heart 72

E jbg, mozda je i do toga da je sao krajina bila do 95 na par(20)km od Zagreba
  • Cosey
    562
    Jako ugodno iznenađenje brodsko- posavska i osječko - baranjska, a neugodno da nije još i više iz Zagreba i Zagorja i Podravine, uglavnom kajkavskih krajeva.
  • deda
    35.4k
    Evo sam se ja potrudio napraviti i ovu statistiku s udjelom u stanovništvu:

Grad Zagreb – 1,86%
    Zagrebačka – 1,23%
    Međimurska – 1,04%
    Brodsko-posavska - 0,88%
    Krapinsko-zagorska – 0,80%
    Požeško-slavonska – 0,76%
    Karlovačka – 0,73%
    Varaždinska – 0,63%
    Dubrovačko-neretvanska – 0,61%
    Ličko-senjska – 0,60%
    Virovitičko-podravska - 0,60%
    Vukovarsko-srijemska - 0,58%
    Sisačko-moslavačka – 0,57%
    Osječko-baranjska – 0,49%
    Koprivničko-križevačka – 0,49%
    Bjelovarsko-bilogorska – 0,46%
    Primorsko-goranska – 0,19%
    Istarska – 0,19%
    Šibensko-kninska – 0,10%
    Zadarska – 0,10%
    Splitsko-dalmatinska – 0,07%

Misim da ova statistika više pokazuje koje su županije "plavije" od drugih, ali i u kojima bi trebalo biti prostora za napredak prema nekim našim očekivanjima.

Meni je najugodnije iznenađenje Međimurska i Dubrovačka, a razočarenje moja Bjelovarska.
  • DrawTube
    6.2k
    Ljudi lako pomisle kako je brojka od 500 članova u Požeško - slavonskoj loša, a zaborave da županija ima samo 64 000 stanovnika, 500 članova u požeštini je 2000 članova u Osječko- baranjskoj županiji
  • Dinamosaur
    1.9k
    Evo sam se ja potrudio napraviti i ovu statistiku s udjelom u stanovništvu:deda
    Deda, jel ovo za ukupno hrvatsko stanovnistvo ili u odnosu na zupaniju?
  • deda
    35.4k
    Zato i kažem meni je puno relevantnija ova relativna statistika tj. broj članova na ukupan broj stanovnika nego apsolutan broj u smislu dokazivanja da li je neko područje više ili manje plavo. Naravno u nekim područjima su dinamovi navijači pasivniji, a negdje aktivniji što ovisi o okolini u kojoj žive. Mislim da to najbolje pokazuje broj članova u Dubrovačkoj županiji koja šiba brdo sjevernih županija po relativnim brojevima.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.