• Crni86
    14.5k
    Pa ovaj bogec veznjak po sofi odradio jednu punu sezonu u valenciji

Nisam znao da sofa ocijene idu cak do 4.9 al evo gledajuci njegovu statitsiku cak sam i to vidio :rofl:
    Na papiru vjerojatno puno bolji igrac nego u stvarnosti i ovo sta faze prica lako moguce da je istina (oko problema)
  • Dzoni
    1.9k
    Nisam znao da sofa ocijene idu cak do 4.9Crni86

Najniže je 3.0 na sofi koliko ide
  • db-izbjeglica
    18.2k
    A gotovo je izvjesno da Edgara neće moći otkupiti na kraju sezone jer vjerovatno ovom i Almeria sad pokriva dobar dio plaće a Hajduk oko 500k, i vjv tip zarađuje ono 1.2,1.3m, tako da ne vjerujem da ga mogu kupiti iduće godine i da bi tip ostao igrat za kikiriki.FazeN

stoperi u španjolskom drugoligašu udaraju preko milju eura godišnje?
  • FazeN
    1.7k
    stoperi u španjolskom drugoligašu udaraju preko milju eura godišnje?db-izbjeglica

Neam pojma zato sam napisao vjv, karikiram. Sigurno zarađuje više nego u Hajduku, moja pretpostavka milju. U Hajduku to imat ne može. Nemaju milju za stadion daje im Vlada a ne za plaće
  • db-izbjeglica
    18.2k
    Neam pojma zato sam napisao vjv, karikiram. Sigurno zarađuje više nego u Hajduku, moja pretpostavka milju. U Hajduku to imat ne može. Nemaju milju za stadion daje im Vlada a ne za plaćeFazeN

ma nema šanse, primanja su vjerojatno u rangu onoga što hajduk plaća.
    to je druga liga, kakvi milijuni... vjerojatno postoji par igrača u cijeloj ligi koji imaju tako velike ugovore, a ovaj sigurno nije jedan od njih.

ne vjerujem ni da prvoligaškli klubovi sa dna poretka imaju puno igrača sa takvim ugovorom, a prihodi klubova su osjetno veći.
  • FazeN
    1.7k
    Stvarno ne znam Google i chatgpt izbacuju različite stvari, jedni oko 900k drugi oko 800k, kako god to u Hajduku imat neće i ne može.
    Ako bude to imao u Hajduku onda je stvarno vrijeme da se više provjere te financije jer ljudi nemaju za plaće a dovode ko blesavi
  • rokikaciga
    5k
    Dajte nemojte koristit chatgpt za informacije. Precesto halucinira

Meni za ovog Gonzaleza veli 1.1m eura godisnje a za stopere u segundi oko 300 tis eura...
  • Efes Pilsen
    12.6k
    Almeria je igrala LaLigu pa ispala. Sigurno da je ostao poneko s dobrim ugovorom. Njima su vlasnici Arapi ako se ne varam.
  • db-izbjeglica
    18.2k
    ovaj izvor kaže 550 000 eura, što mi je realno...

https://salarysport.com/football/la-liga-2/almer%C3%ADa/
  • Tvrdica McTvrdi
    1.8k

Galilea je prije 2 godine u Istri imao oko 150k i otišao je u treću Španjolsku (poluprofesionalna) na osjetno veću plaću. Ima mi onda smisla da bi pr0sjecni stoper u drugoj ligi imao pola milje. Neki vrhunski možda i dođe do 700-800.

ChatGPT ima informacije i to čak dobre o gotovo svemu, ali iz nekog razloga ga taj nogomet baš jebe. Brka neke osnovne stvari poput tko je osvojio LP koje godine.
  • rokikaciga
    5k
    ↪rokikaciga

ChatGPT ima informacije i to čak dobre o gotovo svemu, ali iz nekog razloga ga taj nogomet baš jebe. Brka neke osnovne stvari poput tko je osvojio LP koje godine
    Tvrdica McTvrdi

Zato kaj stalno halucinira. Jer nije pravi AI vec samo jako jako dobro predvida sto bi trebala biti sljedeca rijec ili podatak. Doslovno je Large Language Model.
  • Tvrdica McTvrdi
    1.8k

Znam, samo mi nije jasno zašto mu je nogomet takva rak rana. On Ima pristup internetu, kao i mnogim drugim izvorima iz kojih je naučio i ti njega pitaš koji kafić u Pješčanoj uvali ima jeftiniju Hidru dat će ti odgovor, a pitaš ga ovo tipa tko je osvajač Premier lige 2013 (što je vrlo jednostavan podatak za pretražit) sjebe se
  • rokikaciga
    5k
    Meni ispravno nudi osvajača 2013-e godine kao Man Utd.

Manchester United osvojio je naslov prvaka engleske Premier lige u sezoni 2012./2013.[1][2]

Klub s Old Trafforda osigurao je svoju 20. titulu prvaka Engleske pobjedom protiv Aston Ville 22. travnja 2013. godine, četiri kola prije kraja prvenstva.[3] Momčad koju je vodio legendarni Sir Alex Ferguson sezonu je završila s 89 bodova, jedanaest više od drugoplasiranog gradskog rivala Manchester Cityja.[1][3]

Ključni igrač u osvajanju naslova bio je nizozemski napadač Robin van Persie, koji je ujedno bio i najbolji strijelac lige s 26 postignutih pogodaka.

--

Recimo pitao sam ga kojih 5 kafića oko stadiona Maksimir su dobri za popiti pivu, ispod je odgovor. Maksi pub je blizu, Oliver Twist je na tkalči, Vivas...koji Vivas od njih 500? , old Pharmacy je isto daleko, Caffe Royal nije kod ulaza u Maksimir već je na Krugama... Cafe Bar Royal je na Sveticama. Sličan naziv, nije isto.

Pregled lokacija i dojmove

Ožujsko Pub Maksi — smješten neposredno uz stadion Maksimir, ovaj veliki i moderni sportski pub nudi vrlo bogatu pivsku ponudu, često uključujući i vlastitu točionicu, a atmosfera je domaća („kao u dnevnom boravku“) uz dobri gastro izbor
    ZGportal Zagreb
    .

Oliver Twist — popularni pub uređen drvom i mesingom, raspolaže s dva kata i pivskim vrtom sprijeda. Nudi pivo na točioniku i u bocama, odličan izbor za ugodan izlazak
    Football-Stadiums.co.uk -
    .

Vivas Bar — bar često pun navijača na dan utakmice. Ima vanjsko sjedenje i TV ekrane za praćenje utakmica, a atmosfera je stvarno živa i energična
    .

The Old Pharmacy Pub — specifični pub s dijelovima uređenim kao stara engleska kuća, udobnim kožnim foteljama i velikim ekranom za nogomet. Tu možeš kombinirati dobru pivu i dobar ugođaj
    .

Caffè Royal / Maksimilijan — nalaze se kod ulaza u Maksimir stadion, na raskrižju Maksimirske i Donje Svetice. Standardni kafići/barovi koji nude kavu, ali i pivo uz TV te pristupačnu, opuštenu atmosferu
    Time Out Worldwide
    .
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.