• Georg Koch
    6.5k
    netocni podaci.
    Brzinskim preletom, samo za Hajduk ovako izgleda(po TM-u i Rezultatima):
    Hajduk I 145 utakmica I 27 zutih kartona I

Cisto ako Faze slaze neku kompilaciju da podaci budu bas tocni.
    Za ostale klubove provjerite :)
  • bongo
    1.2k
    BIVŠI kapetan Dinama Arijan Ademi od ovog je ljeta igrač mađarskog Ujpesta. Standardan je član prve postave te je ove sezone odigrao pet utakmica uz prosječne 82 minute po utakmici. Ademi je u tih pet utakmica dobio četiri žuta kartona.rokikaciga

Činjenice, ali napisano tendenciozno. Inače nisu se novinari sjetili brojati žute i crvene kartone Uremoviću koji je nakon 15 minute igranje van HNL-a dobio crveni..
  • dzg2024dzg
    135
    ↪barbax hvala na ovom. Radimo na tom.FazeN

Jasno je da se Hajduk zna pogurat ponekad, i neka im. Ali iskreno.. ja mislim da to stalno pozivanje na suce (svih klubova, uključujući i nas) - nema smisla.

Suci su nam loši, to stoji... ponekad se nekoga i pogura, i to stoji... ali ima li išta ugodnije od toga da uz svo njihovo revanje i plakanje mi i dalje u deset godina uzmemo devet naslova, a Rijeka nek nam otkine jedan u desetljeću, ako su baš navalili ajde...? Uz to, taj jedan naslov Rijeke u cca deset godina im je veći dokaz njihove (tovarske) nesposobnosti od naših devet.. pa ih i to dodatno pecka. :smile:

Realno, imat ćemo ove sezone 10+ bodova glatko ispred Hajduka (vjerojatno već na polusezoni) - imamo momčad s kojom se naslov mora uzet... i fokusirajmo se na sebe... a kopanje po utakmicama i rezanje snimki i plakanje po novinama.. ostavimo onima koji su već profići u tome! :cool:

Ljudi moji mi pobjeđujemo Chelsea, West Ham, Milan, Arsenal, Tottenham, Atalantu... i da ne zaboravim neke divove... a bavit ćemo se kopanjem snimaka potezanja za dres Marka Livaje sa krumpirišta u Koprivnici npr.?

Ma dajte, uživajte uskoro u ždrijebu EL, u najmanje 8, a vjv i 10-12 europskih tekmi, u navijačkom (članskom) Dinamu... i još milion predobrih stvari koje se događaju zadnjih godina... a tovarima pustite da glume analitičara iz Gorice i kopaju po snimkama ... a mogu i kao naš Šokre, lajati na mjesec. :snicker:

Znam da nekad njihovo plakanje i nerealnost idu na k*, ali BOLI NAS K* ZA NJIH :victory:
  • sport
    5.1k
    "Ali iskreno.. ja mislim da to stalno pozivanje na suce (svih klubova, uključujući i nas) - nema smisla."
    Ne znam jesi li mislio na navijače ili na klubove.jedini klub koji stalno proziva suce je hajduk dok se ostali klubovi ne oglašavaju ili se oglašavaju jako rijetko.
  • FazeN
    1.6k
    Razlika je kad mi navijači po fejsu i forumima pišemo o suđenju, ili kad se javno klub i njegova Udruga oglase javno i pljuvaju sve sudce, pokazuju koliko imaju kontrole i da mogu radit što hoće jer HNS neće ništa poduzeti.
    Tebi to možda nije iritantno ali vjeruj mi da klubovima je.
    Ti kao klub znaš da svaku utakmicu moraš paziti kad igraš s njima, svaki start moraš drukčije računat, svako povlačenje, a da ne govorim kad igrači Hajduka ulaze u 16 metara, pogledaj utakmicu protiv Belupa za primjer, igrači Belupa ne idu u njih, ne idu na kontakt jer znaju da bi im se moglo suditi.
    Liga nam je postala prčija, Zadruga koju vodi Željko Mitrović nije ovoliko podređena i smiješna kao HNS njima, i vjeruj mi da klubovi lagano gube strpljenje i živce, ali znaju da ne mogu ništa kad se HNS plaši dotičnih.

Također ukoliko ovaj Pavlešić (koji je odsudio odlično utakmicu za mene pogotovo jer je novi), ukoliko ne bude više sudio utakmice Hajduka onda ligu možemo ugasiti odmah. Jer ako njihov plan da objave video o sudcu svaki put kad im se ne sviđa upali, te HNS poslusa da im ne sude više. Liga nam je prcija.
  • jakov1
    826
    Lako za Livajinu statistiku, izvadi im Ademijevu statistiku protiv njih da vidimo hoce li onda reci da je sudenje jedino za Hajduk posteno.

Hint: protiv Hajduka ima duplo vise zutih nego protiv ostatka lige.
  • dzg2024dzg
    135
    sportsport

FazeNFazeN

Razumijem sve što govorite, ali upravo zato mislim da je to njihova navlakuša.. oni žive od sijanja mržnje i pokušaja stvaranja kaosa.. a mi (i navijači i klub) moramo biti prilično oprezni da se ne navučemo na njihove gluposti. Realno... ne možeš njih ''pobjediti'' u njihovoj igri, jer je njihov mozak spreman ići korak dalje od normalne osobe.. odgajani su u mržnji i prividu da se njima čini nepravda. Nema tu pomoći.

Evo neki dan me jedan taksist vozio i govori mi kako smo mi uvalili Sučića koji i nije nešto posebno, ali zato njihova uprava MORA Pukštasa prodati za još više para jer je bolji Puki od Sučića duplo... eto, to je dokaz da su izgubili kompas na svim poljima, od suđenja, do ikakve realnosti u ičemu. To je osuđeno na propast kao i taj njihov pritisak na suce.. nikad se iz nečeg nezdravog nije rodilo nešto zdravo! :)
  • The Undertaker
    8.6k
    Koliko klubova je ove sezone izdalo priopćenja o sucima?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.