• Mathiasovi Chageri
    5.2k
    Manifestiram našu laganu pobjedu od 3:0, 4:0 sutra uz brutalnu krađu na Rujevici, neki ultra dvojbeni penal u 90’ za Slaven za 0:1 ili 1:1, baš u inat ovim budaletinama iz sportskih redakcija.

Još kad bi se na Šubićevcu poništio neki čist gol Hajduka, sreća bi bila i veća
  • Sibirski plavac
    5.4k
    Mi dobivamo 3 1, Liber zabija Rijeci,a Kavelj magaradi. :cool:
  • Keyser Soze
    13.5k
    "Imaju li u Dinamu srama? Ako imaju, morali bi pridonijeti rješavanju problema suđenja u HNL-u"

Naslov na telesportu, novinar naravno navija za Dinamo.
  • Sajla
    8.9k
    možda je bio penal, a možda i nije. možda je bilo zaleđe, a možda i nije. i zato je njega sram.
    u Varaždinu nije bio penal, nema možda. a suđen je i donio je nekome bod. u Puli je bilo zaleđe, nema možda. a nije suđeno i netko je zato izvukao remi. je li netko pisao da ga je sram zbog toga? meni je promaknulo. a valjda mi je promaknulo i kako su ti kojima je nedvojbeno pomoglo to što se dogodilo pridonijeli rješavanju problema sa suđenjem. možda odbijanjem stranih sudaca? dizanjem krpa s odrezanim sudačkim glavama? vješanjem na ogradu zapada Poljuda krpe s adresom suca koji sudi derbi?
    sram te, Mlinariću? i mene je sram. sram me zbog tebe.
  • Paggini
    50.2k
    Ovo bi bio potpuno promašen članak i da je iz ruke nekog hipertovara, ali kad je napisan od strane """dinamovca"""", postaje poprilično sramotan.

Podsjeća me na one bijelce u americi kojima su crnci usadili toliki bolestan osjećaj krivice za nešto što nisu krivi da se ovi redom ispričavaju čim stignu i služanjski se podređuju crnoj populaciji.

Mlinariću, ne znam jesi na forumu, vjerojatno jesi, ali ovim putem te molim da se nigdje ne izjašnjavaš kao dinamovac jer sram me za tebe, ako već sam srama nemaš.
  • Peškaman
    7k
    Vidi se, sve neki pošteni likovi kad je o Dinamu riječ, kad je o drugima ni'ko ništa.

IMG-20250524-153337.jpg
  • Filip 91
    1.6k
    Bijedniku treba doživotno zabranit dolazak na Dinamov stadion. Nadam se da će Dinamo odreagirat na ovo.
  • Progressive overload
    208
    Pogodio si bit s ovim "bijelci u Americi". A ja bih samo dodao da kad i naletimo na takve gluposti da podijelimo čitav tekst a ne samo link. Ne trebamo davati klikove takvim likovima jer od toga oni žive.
  • fakin
    734
    molim trenera slavena da ne izlazi s najjačom postavom u zadnjem kolu. jednostavno to nije u redu prema rijeci. još ako i bez cvijeća dođu
  • NitkoBitan
    26.6k
    Takve "Dinamovce" treba pocet maltretirat, ozbiljan sam. Drugog lijeka nema nego pokazat silu.

Bas zbog tog juznjackog silovanja dugi niz godina masa Dinamovaca je postala pre mekana.
  • serbus
    5k
    I to će tak bit dok im netko ne počne trest kante govana na glavu ko onom Tomiću...
    Đava je straj, žive tu a pišao bi po svetinjama grada nejde to tako.
  • Krizy
    56.5k
    Navijač ranga TT
  • Izet Hajrović
    5k
    "Nitko ne želi pisati tekstove o jebenim sucima u trenucima kad se odlučuju prvenstva; nitko ne želi da mu se nogomet zgadi do te mjere."

Ovo se svakako ne može smatrati ozbiljnim novinarstvom, ne sjećam se da sam negdje u nekoj kolumni vidio da novinari psuju, osim ako nije citat.
  • Pacho
    1k
    Nema vecih picaka od ovakvih "navijaca"
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.