• NKDZ86
    4.1k
    Toooo treneru, idemo jako po 3 boda u ri!! aaaaaaa!
    slaven me lupo će pjevat riječani
  • Paggini
    50.1k
    Vidim priprema se teren za "nismo osvojili naslov jer je Slaven izasao s najboljim igračima, a nije protiv Dinama", a tome ćemo nadodati i "Kovacevic nas je namjerno pobijedio jer će postati trener Dinama"
  • criticus
    3.7k
    Igrač Varaždina: Volio bih da Dinamo bude prvak

Evo malo i s "naše strane". Kako se daju navuć na ovakve udice nije mi jasno. Pa jasno je da ko Dinamovac želiš da Dinamo osvoji, ko što Hajdukovci u Šibenskim redovima ili recimo Liber u SB za Rijeku. A sigurno zbog tog nećeš puštat, nego igraš za svoj klub i sebe. Pa čemu ti treba onda ovakva izjava par dana prije utakmice da daš kmečadiji i lažnim moralistima materijala za alibije i metke i strelice. Dečko razmisli glavom il otiđi na PR tečaj kako pričat s medijima.
  • rakurs
    1.3k
    Sad se i Varaždin oglasio:
    Uoči nedjeljnih utakmica svjedoci smo velikih tenzija koje su iz dana u dan sve veće.
    Nogometni klub Varaždin oštro osuđuje pokušaje da se naši igrači koriste za dodatno podizanje takvih tenzija.
    Pred nama je prilika za ostvarenje povijesnog rezultata – završiti sezonu na četvrtom mjestu prvenstvene ljestvice.
    Fokus naših igrača, stručnog stožera i cijelog Kluba u potpunosti je usmjeren na nastup, igru i rezultat – kako bismo već uspješnu sezonu učinili još uspješnijom, jer je težnja za stalnim napretkom glavna misija Kluba.
    Poštujemo svakog protivnika, a na terenu ćemo dati sve od sebe – za svoj Klub, grad i navijače.
  • Teofil Kateran
    2.5k
    Ako ništa lijepo je vidjeti da i Riječani i tovari marljivo ovih tjedan dana pauze između kola traže izlike i neregularnosti kojih zapravo ni nema. Vidim da Riječani isto uvelike spominju 1999., a o tovarima ne moram ni pričati šta su sve počeli opet izvlačiti i kakve teorije zavjere kuju. Meni to samo daje dojam da su u velikom strahu prije zadnjeg kola za razliku od nas koji ipak u ovih tjedan dana više gledamo sebe. Taj strah sigurno i osjete njihovi igrači jer su ipak u tom gradu okruženi sa ljudima koji objavljuju i vjeruju u ovakve stvari. Neka puknu pod pritiskom u nedjelju.
  • Efes Pilsen
    11.1k
    Vidio sam prije 2 tjedna prvi puta u zivotu penal koji je dosuden za Rijeku u toj utakmici.
    Onaj penal Soudanija u Vinkovcima koji vole vadit je mala beba za ono sto je Rijeci dosudeno ravno ispred suca :rofl:
  • Ludovic IX
    8.5k
    pa izmišljen penal je bio za njih tu tekmu a rijeka po prilikama nije ni zasluzila dobit tu tekmu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.