• vjeko1701
    14.8k
    Što bi kockoglavi tovari rekliCaptain America

#NismoIsti

A fanatizam prema Dinamu ne mora značiti i siktanje na svaki spomen Hajduka.

#Mozeunepopularne
  • Ludovic IX
    8.3k
    Pitali su ga kog bi on istetovirqo s obzirom na richarlisona koji ima neymara, još nekog i sebe. Pa je ovaj reko livaju i ibrahimovica. Navodno su se jako skompali. Ali i petko je dobar jako s njim. Kao i vjerojatno svi u repki.
  • marcio amoroso
    41.4k

Ovdje nitko ne spominje hajduk. Ovdje se radi o bivšem igraču Dinama i njegovoj neprimjerenoj izjavi. Ne znam gdje ti vidiš hajduk.
  • Jurki
    17.1k
    Nek se proda cim prije za 100 milki i siroko mu polje. Inteligencija mu je ocito u crvenom.
    Jebo ga Livaja
  • vjeko1701
    14.8k
    Je, sigurno bi bilo isto da je Livaja još uvijek igrač AEKa...
  • marcio amoroso
    41.4k

Ne bi bilo isto, ali bi bilo slično, i dalje bi bilo debilno.
  • vjeko1701
    14.8k
    I to je na njemu, samo velim da se previše skače na svašta al to nije ništa novo u ovom svijetu. Uostalom kakvo pitanje, takav odgovor.
  • maddaddam
    2.9k
    Valjda je slucajno, obzirom da je na planetu tek nekoliko milijuna nogometasa.
  • Mulec86
    425
    Idiotski realno
  • BBB Mataa998
    2.4k
    A ne eto on mora pazit sto ce rec da ga nebi netko sa foruma isprozivao. Shvatite da su oni suigraci iz reprezentacije,taj Livaja je meni prvom odvratan ali kad igra za repku nek zabije 100 golova ako moze i neka cijeli svijet pise o njemu nemam problem sa tim. Vjerojatno je taj Livaja u krugu igraca netko sa kime se lako klikne,zajebant i jako dobar prijatelj. A jedno je sigurno da je on mangup i onaj sto pokrece mase kao sto je nas pokretao i pokrece Orsa samo sto Orsa nema tu drskost i nije lik kao Livaja da ti na prvu odmah svojim stavom i ponasanjem odaje dojam nekog pokvarenog lika.
  • og1986
    2.9k
    Nije prvi put da Joško ima "čudne" odluke nakon svjetskog. Mislim van terena.

Daj bože da se na ljeto proda, u banku stavimo tu razliku i dalje neka radi kaj hoće. Iz dana u dan u glavi je sve mutniji.
  • Markelo
    3.3k
    Vidjelo se to još na intervujima na svjetskom prvenstvu da se momak bori složit dvije proširene rečenice.
    Kovačić je pored njega djelovao kao lik sa doktoratom.

No, baš me briga šta valja, samo nek se mi naplatimo od njegovog "rekordnog" transfera, pa ako hoće nek tetovira Ivu Begu na čelo
  • mokoxax468
    1.2k
    Nemam pojma čemu uopće ovoliko slova oko ovoga, tip je u casual druženju nabacio foru. A sve da i nije fora, dok nije Hajduk, nego kolega iz reprezentacije, boli me briga, kao za bilo koju drugu random tetovažu na nogometašima
  • Tom vg
    1.1k
    Nek ga terovira preko cijelih leđa, ko ga jebe.
  • IstinaZaDinamo
    2.2k
    Izjava kao izjava nista posebno, pitanje je bilo koga bi od stranih igraca tetovirao a on kaze livaju, ocito su se sprdali, cak je i video rezan tako da... Plus vidilo se i zna se da je u dobrim odnosima sa livajom

Naravno da bi svi volili da je rekao nekoga iz Dinama ali sto sad, pljuvati kao i prijatelji s juga
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.