• Nolifer
    15.8k

A ok, meni je bila ta poveznica i kažem mogli su na bolji način reagirati, ne ovak... Možda su sami dobili naredbu da to naprave tako, ja stvarno ne znam..
  • Ludovic IX
    12.8k
    bbbjura, odrasti
  • Papastrumf
    24.3k

Ovo je pravi shit of the day.
    Ne mogu vjerovat da netko s 30 i kusur godina pise takva sranja.
  • Nolifer
    15.8k
    Ovo je pravi shit of the day.
    Ne mogu vjerovat da netko s 30 i kusur godina pise takva sranja.
    — Papastrumf

Ako ko treba odrasti, to su onda oni, ne ja. Meni je sranje ta objava i da su išli na taj način reagirat. :wink: (nema potrebe za pljuvanjem po meni)
  • Papastrumf
    24.3k
    Ne pricamo o objavi.
  • Nolifer
    15.8k

Aha. O mojoj reakciji? Oprosti kaj nemamo isti ukus. Kažem poštujem što drugi tu vole, ja to razumijem. Ne mora značit da moramo isto mislit o svemu. Imam neke svoje razloge i to je to.
  • Gelipter
    4.8k
    @bbbjura Što bi rekli susjedi: promašio si ceo fudbal s ovim. Nema tu veze ukus za filmove, mišljenje o bivšoj državi il srbima. Maratonci kao i Balkasnki špijun su jednostavno legendarni filmovi i zauzimaju opće mjesto. Inače, upravo se u filmu Balkanski špijun kritizira i parodira ta država i pokazuje koliko jako zadojenost totalitarna koju je poticao bivši sistem može ići.
    Kaj se Dinamove objave tiče, lijepo su ih bocnuli s tim.
  • immerwieder
    1.8k
    okolina me smatra nacionalistom i mrziteljem braceka, ali ova fora je dobra,
    posebno zato jer je na razini razumijevanja onoga kome je namijenjena,
    a iz hrvatskog filma su im mogli jedino skuvati paštašutu
  • Nolifer
    15.8k
    Što bi rekli susjedi: promašio si ceo fudbal s ovim. Nema tu veze ukus za filmove, mišljenje o bivšoj državi il srbima. Maratonci kao i Balkasnki špijun su jednostavno legendarni filmovi i zauzimaju opće mjesto. Inače, upravo se u filmu Balkanski špijun kritizira i parodira ta država i pokazuje koliko jako zadojenost totalitarna koju je poticao bivši sistem može ići. — Gelipter

Hvala na objašnjenju
  • vjeko1701
    30k
    hahahahahahahahah, šteta da nije još neka provokativnija reprezentacija umjesto bugarske
  • Krizy
    76.9k
    yp7ezaewhl6tesg8.jpg

x1zut7tpmtzasurr.jpg

Eto ti sad klošaru a i ovoj njegovoj "influencerici"
  • ZGBhoy
    2.2k
    ofl8id4m163gsidb.png

Ovaj dio sa odlaskom na Misu Nedjeljom ajme Bože :lol:
  • Krizy
    76.9k
    "Kad narastem bit ću televizor"
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.