Ljubo, Pukšar (nadam se da će dobit prostor na novim kanalima), Blažičko i Božo Sušec su deklarirano naši. Los kaže da nije velik navijač ko što je bio, al kroz podcast se vidi za kog mu i dalje kuca srce. To su jedini medijski istaknuti naši navijači. Klaunove po portalima ne računam tu jer se okreću ko suncokreti (dovoljno je vidit da je samo Lesički stao u Čarlijevu obranu. Ovo što Bosna kaže u drugom djelu je u sridu. — Captain America
Kad ti autor na predstavljanju vlastite knjige o Hajduku kaze da ce mozda napisati knjigu o Dinamu i da ce to biti najtanja knjiga na svijetu, to nije nista drugo nego nemoc i kompleks povijesne inferiornosti kluba koji je napravio sve da bi bio najveci, a praktično cijelu povijest je u najboljem slučaju bio onaj drugi…. i ja, doduse, nemam talent za pisanje kao Dezulovic, ali nikada ne bih isao tako omalovazavati Hajduk i njegovu povijest kao što je on Dinamo jer naprosto nemam potrebe za tim. — Bosskovitz
Patološki prezirem ovakve nakaze koje se predstavljaju kao navijači Dinama… Nek se svako zapita je li moguće da nekad u budućnosti bilo kakva Dinamova knjiga bude predstavljena u Splitu — Bosna86
Iznimno mi je drago pročitati ovaj post Tradicije bunta. To je priča koju ja već godinama pričam, nažalost moram reći da je velik dio Boysa bio upravo taj koji je imao sanjive okice i nazivao sve one koji su tvrdili ovo sto sad Tradicija bunta piše "mamićevcima" i na taj način stvarao od prijatelja i saveznika u najmanju ruku nepovjerenje i neslogu. Nadam se da je to vrijeme iza nas i da će grupa zato biti još jača, ali i puno povezanija s tzv. običnim kibicima. — deda
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.