• superhik
    12k
    Livajina vrijednost u Hajduku je promjenjiva kao kriptovaluta.
    b5wnvkbexy1q5irs.jpg
  • maddaddam
    2.9k

8sAWe71.jpg

Petko je u jednom trenutku vrijedio 1300 posto vise :cool:
  • r1oma
    1.5k
    p7u4ehmgxt5n2kvx.png

Moze li veci shit of the day od ovoga
  • Keyser Soze
    13.4k
    Dame i gospodo, imam shit of the year!
  • deda
    36.5k
    Crtaj brate tko ti brani. Ima uništenih fasada koilliko ti srce želi.
  • NitkoBitan
    26.2k
    Al ih guši
  • Jaro
    9.9k
    tekst pun gluposti i dezinformacija... izjednacava se mural sa nasaranim "ubij srbina", street art "umjetnici" se malo uzoholili pa proglasavaju ostale "amaterima", "djecjim vrticem" i slicno - bas ono protiv cega su se street umjetnici i perfomeri nekad davno bunili...
    Dodatno, koliko ja znam, vecina bbb murala je s dozvolom vlasnika zida..
  • SAS1987
    17.4k
    ......Jedan čovjek kojeg znam je napisao nešto preko BBB murala, nakon čega su ga navijači našli u njegovom ateljeu - prvo su ga izmlatili jer je crtao preko njih...

Umjetnik (sa obzirom da ima atelje) "nešto crta" na tuđe radove.

fa49ljjod4d8pfq3.jpeg
  • maddaddam
    2.9k
    Whistler's Mother?
  • SAS1987
    17.4k
    da, iz mr. Beana.
  • Mlađi referent
    12.7k
    Ako sam dobro skužio, bit ovog teksta je da bi navijači Dinama trebali odradit i drukčije grafite jer oni nisu sposobni? Pa mogli su lijepo doć zamolit, a ne ovako smećarski

Btw, očito je cijela fora s “aktivizam, a ne trebizam” i tim grafiti pokretom debelo uspjela. Jebote, dobili smo članak di se plače da je Zagreb samo u plavim bojama. Prije toga ih je kronično falilo. Tako da, čestitke dečki. :cool:
  • vjeko1701
    14.8k
    A ne kužim kaj bi trebalo biti na muralima? Preslike Vriska i Mona Lize? Scene iz francuskih art filmova iz 60ih? Zna se kaj su navijački murali.
  • Tom vg
    1.1k
    ovo je samo potvrda da se radi jebeno dobar posao sa grafitima. Iako smo naravno to i znali..
  • superhik
    12k
    "Kako se Zagreb poseljačio" , pošto su donedavno oronule fasade ocrtane za vrijeme Univerzijade davale totalno urbani štih.
    Druga stvar, dotični novinar očito nije maknuo do Indexovog ureda. Ne znam što bi rekao za "seljačiju" jednog Napulja, Dortmunda, Rima... Gdje su ovakvi grafiti normalna pojava.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.