• Ali
    2.6k
    7wyoy9dwqaj8696j.png

Ako su ga nakon ovako necega ostavili ovi iz njegove provincije u "uniformi" , zakaj nebi nastavio u slicnom tonu. Znas kak kukaju svi poslodavci da im nedostaje ljudi , ocito i franjvacki red ima problema kad ovakvu "boze mi oprostu" budalu na kvadrat , da propovijeda... umjesto na visovac da ga posalju i tamo nek polira kamen
  • zgšd
    182
    fala bogu kaj nije sramota ni izdaja kad ljubitelji postenog baluna napune tribine u kranjci, gorici itd..
    ono... to je onda lijepo, simpaticno, ne?!
  • Captain America
    20.2k
    Postoje i normalni svećenici poput mog kvartovskog župnika koji je završio večernju misu u pol 7 nakon pol sata u nedjelju, a obično traje 55 minuta. Imao je čovjek obaveza.
  • Imamo Dinamo
    3.9k

Moj gleda di ce namjestit da se poklopi s Dinamovom utakmicom
  • maddaddam
    2.9k
    f5446d80dqcphvnf.jpeg

:rofl: :rofl: :rofl:
  • NORTE
    15.8k
    Splićani su za subotnji derbi dobili dvije tisuća ulaznica za južnu tribinu. ...stoga se očekuje da će jug zagrebačkog stadiona biti dobro popunjen. Nitko ne može decidirano kazati da će biti ispunjen do posljednjeg mjesta...

SN zaista briljiraju.
  • xavier
    12.1k
    v7e6b2z9rlxh2njm.jpg

Ovo je za mene definicija shit of the day. Znači preneseš izjave više trenera, i hajdukovaca i dinamovaca, koji analiziraju što je Dinamu donijelo naslov prvaka i ti u naslov staviš nešto što Pamić lupi.

Mamić je "zaslužan zato što je odlično zamijenio Kopića Čačićem" :monkey:

Ako je Mamić zaslužan za to, tko je onda kriv što smo cijelu sezonu imali Krznara i Kopića na klupi?
  • Ludovic IX
    8.5k
    "Priča je drugačija, jer City mora platiti Aston Villi klauzulu za Grealisha, a s njome ne igra u zadnjem kolu. Ovdje se pak radi o sudaru Liverpoola i Wolvesa, davatelja i primatelja više milijuna funti u klauzuli za Jotu. Drugim riječima, Wolvesi bez problema mogu tankirati protiv iste one momčadi od koje će skupo naplatiti to što su postali prvaci. Jasno, nije sve u rukama gostiju na Anfieldu, ipak će se morati poklopiti i to da City ne dobije Villu...". Iz SN..igraju city-villa u zadnjem kolu ili ne igraju..novinar još nije siguran
  • NORTE
    15.8k
    očekuje da će jug zagrebačkog stadiona biti dobro popunjen. Nitko ne može decidirano kazati da će biti ispunjen do posljednjeg mjesta...

SN zaista briljiraju.
    NORTE
    Index donosi pravu istinu za razliku od ovog žutila gore.

"Južnu tribinu će sudeći prema najrecentnijim podacima iz Splita pohoditi barem tisuću hajdukovaca. Gosti su dobili kontingent od oko dvije tisuće ulaznica, a za sada je rasprodano nešto više od pola.
  • Captain America
    20.2k
    https://www.index.hr/sport/clanak/slikao-se-s-mamicem-navijaci-ga-zvali-u-dinamo-on-potpisao-novi-ugovor/2365847.aspx Jedan tutlek napiše nešto na Faceu i ovi prenesu da su ga navijači zvali. Ja ne znam nijednog da je priželjkivao 30+ igrača kojem je Zrinjski plafon u karijeri.
  • Mr Anderson
    11.7k
    Ak sam dobro skužio, navijači Zrinskog su mu zaželjeli da dođe u Dinamo. Gledao sam ga par puta, po stilu mi izgleda ko Gavran za siromašne. Za Dinamo nije u svakom slučaju.
  • Imamo Dinamo
    3.9k

Nek postpise dozivotni, samo da ga se za Dinamo spominjalo nebi. Kakve smo imbecile dovodili, s ZM nikad neznas
  • NORTE
    15.8k
    Index: Real i Betis remizirali bez golova.

Sve bi to bilo super da se klub ne zove Real Betis.
  • Dino
    3.6k
    Nisam neki strucnjak kad je rijec o standardnom hrvatskom jeziku, gramatici i pravopisu, ali brate mili, koliko su ovi nasi novinari nepismeni. Ne znam imaju li na faksu ikakvu izobrazbu takvog tipa, nisam upucen uistinu, no rezultate vidam svakodnevno i ne mogu ne primijetiti. Cak i da nemaju, postoji nekoliko sluzbenih stranica na kojima mogu u tri klika provjeriti kako se sto pise. Dno.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.