• podravskimodrikibicPMK
    229
    Ako clanovi tako odluce, ja osobno nemam nikakvih problema s time.Papastrumf

Moze li se pokrenuti ajmo reci referendum za ovako nesto?
    Ozbiljno pitam
  • Droljo
    28.8k
    Moze li se pokrenuti ajmo reci referendum za ovako nesto?podravskimodrikibicPMK

Sudeći po rezultatima ankete nakon 112 glasova nema niti potrebe.
  • wolfgang14
    4.3k
    volim kladionice tako da podržavam. Ne znam zakaj su kladare postale takav Boogieman u zadnje vrijeme
  • jakov1
    1.6k
    Zelis reci da ne postoji fizioloska komponenta kod alkohola, droga itd.?
  • DerHerrKool
    1.2k

Kaj tebe točno zanima? Imam osjećaj da nisi baš dobro razumio kaj sam ja napisao jer ja o tome kaj ti pitaš uopće nisam pisao.
  • prefontaine
    9.6k
    Genijalna ideja mi je pala na um!

Prilikom prijave na Favbet račun, uneseš broj članske i automatski imaš povećanje koeficijenata za tipa 5%.
    I redovni koeficijent 1.85 postane 1.95. Divota!

Time profitiram ja kao član, jer imam bolje koeficijente u odnosu na ostale kladionice, profitira Favbet jer se više ljudi navuklo na kocku, a dugoročno profitira i Dinamo jer mu sponzor uspješno posluje pa je samim time veća mogućnost obnavljanja sponzorstva uz bolje uvjete.
12Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.