• rioda
    5.3k
    Meni je i dalje njegova najjača reakcija od prije par sezona u nekoj kup utakmici s niželigašem. Lopta se kotrljala u gol, a on se udaljen od nje valjda deset metara bacio za njom, izgledalo je kao iz neke sprdnje

https://youtu.be/xV5VMBWEj7g?si=uthiHGlSgnkvkMD1
    Od 2:12
  • NitkoBitan
    19.1k
    U slucaju operacije Nevistica i duzeg izbivanja obavezno uzet novog golmana pa makar i Zeleniku koji je solidan, bit ce vrijedno svakog centa, odnosno manjeg stresa u prvenstvu.

Ovo nema smisla da nama nikad bitnije prvenstvo i ovaj format Lige prvaka brani treceligaski golman. Jednostavno takva nekvaliteta na golu te kosta u duzem roku. Najbolje da si izbijemo direktan ulaz u LP jer nam je problem bio platit novog golmana.

Pa cak i ovaj Filipovic na klupi tesko da moze bit gori od Zagorca. Ako nista drugo taj Filipovic je dvometras kao i Nevistic pa i uhvati koju u 16m umjesto da ide u rizicne parade i izlete kao Zagorac.
  • Marley
    2k
    znas li mozda kakvo je to tocno stanje, koja dijagnoza, s obzirom da je potrebna operacija? Ako nije u pitanju ozljeda.
    Ja se sjecam jos debelo prije Dinama, prije nekoliko godina, intervjua u kojem je spominjao "problem s ledjima". Pa me bas zanima je li to sve ista stvar ili nesto novo.
  • hardek
    3.1k
    Meni od samog početka nije jasno to s Filipovićem. Mislim dečko je branio 2. Francusku, jel netko ozbiljno misli da bi Zagi branio tamo?

Ne vjerujem da je ekstra klasa al teško će me netko uvjerit da je lošiji od Zagija. Kod Zagija mi je najgore što imam dojam da pritisak jako utječe na njega, što je užasna karakteristika za golmana Dinama.
145678Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.