• Dinamosaur
    1.6k
    Kakva obrana u 71.min
    Bravo Zagi!
  • striko
    1.7k
    U prvom Bjeličinom mandatu bio zabavljač a 5 godina poslije prvotimac. Ne znam kakav je taj Filipović al u najgorem slučaju može bit isti.
  • DrawTube
    5.4k
    Zagi molim te,napusti nogomet prije nego nogomet napusti tebe i dok još možeš dobiti ovacije na Maksimiru.
  • Jaro
    7.7k
    Ne znam kaj vam je Zagorac danas kriv, al dobro...
  • BBBaranja
    2.6k

Čitam i nevjerujem..čovjek ima dosta godina,vjerojatno nije na razini kakvu bi trebao imati rezervni vratar Dinama ali čovjek danas apsolutno ništa nije krivo napravio..
  • blubach
    500
    Nažalost, kod golmana kad se nađe u 2 situacije (a nije baš da su trebale biti čiste obrane) i ne obrani ništa, bude targetiran kao jedan od krivaca za poraz.
    A sad, dal bi Neva obranio koju, ne znam...možda drugi gol i bi, al teško je to 100% tvrditi.
  • NitkoBitan
    19.1k
    Ma nije on vise za ozbiljno branjenje i to je to, covjek je na finom uzorku utakmica medu gore ocijenjenim igracima. Jedino mu treba priznat da ima vise samopouzdanja od Nevistica.
  • hardek
    3.1k
    Problem je što nama u HNLu treba golman koji će na utakmici imat posla 2 puta, al od ta 2 puta barem jednom mora obranit. Nije to kao kad braniš za Loksu pa svaku utakmicu obraniš 9/10 udaraca i svi te hvale.

Tu je nas Neva držao na životu na kraju prošle sezone, svako kolo je imao 1,2 obrane u ključnim trenucima. Da Neva nije bio u onoj formi, teško bi mi vidjeli naslova
  • Rakovica1986
    707
    Nije isključivi krivac al ono Neva brani. Kod prvog gola se baca u stranu koju pokrivaju stoperi, kod drugog gola radi neku paradu lopta ide kroz njega. Moraš nekad nešto obranit jebote...
  • NitkoBitan
    19.1k
    Me stvarno nemam volje ponovno gledat golove Gorice jer znam da bi barem jednu loptu Nevistic obranio. Srecom Slovan nije imao vise udaraca u okvir gola jer smo vidjeli da kad je Zagorac na golu i sut po sredini gola moze bit opasnost.

Nek se svi skupa pomolimo da se Nevistic oporavi za udarni tjedan Rijeka - BVB - Hajduk jer ce Zagorac inace svojim "branjenjem" zeznut barem jednu utakmicu. Zapravo se i bojim pomisli da ce BVB uputit Zagorcu 15-20 udaraca u okvir gola.
  • Ijayi Atiemwen
    1.4k
    S Nevistićem nije dobra situacija, leđa ga idalje maltretiraju, sad hoće li se oporavit do derbija ne znam, ali ne izgleda obečevajuće.
  • rioda
    5.3k

Koliko sam ja shvatio, njemu problem stvaraju svakodnevni napori, a to se može riješiti jedino operacijom nakon koje mu slijedi dulje izbivanje. Ovako može funkcionirati valjda s maksimalno jednom utakmicom tjedno i smanjenim intenzitetom treninga.
  • don
    7.1k
    ne očekujem ništa od BVB i hajduka ako nam Nevistić ne bude branija, najiskrenije. Još nitko od kad brani Zagorac nam nije uputio par udaraca u okvir, bojim se šta će bit kad krenu pucat..
  • Pulfer
    119
    Ja iskreno ne shvaćam zašto je Zagorac drugi golman, osim da prijateljuje s Ademijem i ostalom starom gardom i doprinosi atmosferi u svlačionici. S druge strane, to ne može bit kriterij osim eventualno za trećeg golmana.

Skoro svaku utakmicu ima izlete u prazno (Ogiwara ga je spasio u Bratislavi), izvodi divlje parade u situacijama u kojim kvalitetniji golmani mirno rješavaju situacije, boksa kad treba hvatat, leti po liniji na sve strane. Teško ga je krivit za golove u Gorici, ali prvi gol neintuitivno leti u kontra stranu, a drugi mu prolazi kroz ruke. Po meni je drugi gol trebao branit, bez obzira na blizinu udarca.

Nije lako branit kad nemaš kontinuitet, ali po mom mišljenju on nema kvalitete za HNL razinu, a kamoli za Dinamo pa makar bio back up.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.