• Maki85
    62
    Lopta se odbila od RPG-a, Zagorac je već trznuo u svoju desnu, ne znam kako to nitko nije primijetio, a pljuje se čovjeka još od jučer.
  • Efes Pilsen
    8.6k
    Ma oba gola je golman bio pokriven, a prvi je cak i liznuo kopacku RPGa. Drugi gol od stative, to se ne brani. Problem je u oba slucaja nedostatak konkretnog bloka. Mi sinoc nismo uspjevali uputit udarac, a oni nama pucaju neometano iz 16..
  • sport
    3.6k
    prvi gol RPG daleko od igrača okreće guzicu,drugi gol Mišić daleko od igrača radi poluaktivno nekakav blok.Tako se reagira kad te boli ona stvar i nisi 100% u utakmici.
  • don
    6.8k
    prvi gol RPG daleko od igrača okreće guzicusport

to mi je neobjašnjivo idalje.. pa da se netko sa zone nađe u toj situaciji morao bi znati da ne smi guzicom u blok ić a ne profesionalan igrač..

RPG je dobar igrač za Dinamo ali je jasno zašto ne za velike klubove kao što smo se čudili prošle sezone.
  • hardek
    3k
    Onaj miškov "blok" je bio za rubriku shit of the day.
  • Endeavour
    600
    Svašta. Zar nitko nije vidio da je lopta išla po sredini gola da nije pogodila RPG-ovu nogu. Što je tu mogao Zagorac, teleportirati se pored stative? Za drugi gol nema potrebe ni komentirati.

Čudimo se Liviju ili Nevestiću kako su nesigurni kada ne brani par utakmica, Zagi stane na gol svakih 8 mjeseci. Iskreno se svaki put začudim u kakvoj je dobroj formi. I jučer je bio jako dobar. Sigurno među boljim našim igračima.
  • sport
    3.6k
    na žalost nije mu prvi put
  • Big Daddy
    1.3k
    Meni Nevistic ulijeva sigurnost, kao Livi, ali kod Zagorca prakticki, svaki put kad brani, uvijek je barem sukrivac za barem 1 gol, dok Nevistic svaku tekmu skine barem jednu nemogucu, tj. inace siguran gol. I to nas jako cesto spasi., dok Zagi primi ono sto Neva inace bez problema brani. U srijedu, ako Neva ne bude fit, staviti Filipovica.
    Zagi je ljudska legenda i Dinamovac, ali to je i npr. Silvio Maric, pa ne znaci da treba ili mora igrati.
  • Kepec
    6.3k
    S obzirom da im nismo dozvolili niti jedan udarac, Zagorac danas nije imao niti jednu obranu. Ono kaj je bitno iz ove utakmice je sigurnost u svakom skoku, kako je skupljao te lopte, čak i kada bi mu netko iz Šibenika uletio u putanju samo bi nastavio dalje, nikakva valjanja po podu, gospodin i stijena.
    S nogom je isto danas igrao nebrojeno puta, svaka lopta je bila sigurna i točna, bez nervoze i panike iako je svaka odskakivala zbog terena.
    Zagi, fala kaj te imamo.
  • San Lorenzo
    16.7k
    Pohvale starom Zagiju na dominantnoj predstavi u 16ercu.
123456Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.