• Beowulf112
    344
    Moram priznati da u zadnje vrijeme slabo stignem gledat prvenstvene tekme ali ligu prvaka je zagi odlicno odradio.Odbranio je ono sto se od njega ocekuje.Par nesigurnosti kod ispucavanja ali nista pretjerano strasno.Istrcavanja su mu bolja nego u nevistica.Za mene djeluje sigurniji nego nevistic.Mene jos peče onaj gol koji je kasirao nevistic protiv Monaca.Znam da je teren bio los ali...
  • NitkoBitan
    20.6k
    Koliko los golman. Ako Nevistic ne moze zbog leda neka se obavezno dovede netko drugi. Svaki udarac u okvir gola zavrsi u mrezi.
  • Crni86
    6.4k
    Vadite ga van, neka niko ne brani.

Hvala direkotu na filipovicu i trecem golmanu. Bas si car direktore.
  • NitkoBitan
    20.6k
    Ljudi mozemo napadat SDa, Zeku, Bjelicu ili ne znam koga jos ali da smo danas imali Nevistica na golu primili bi samo prvi gol.

Mozemo mi napadat koliko ocemo ali ako golman ne brani sto bi trebao dzabe nam sve.

Sramotno je da u klubu razine Dinama brani golman poput Zagorca.
  • Teofil Kateran
    1.5k
    Uz sve te primljene golove jako me nervira njegova užasna igra nogom i užasno velik postotak krivih ispucavanja.
1678910Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.