• Ivan0302
    1.4k
    Tko je ova krava na presici sa zadnjim pitanjem? Čuj da se zahvalim trener Dinama na Torcidi pa jel ona normalna
  • Orc123
    14.3k
    a na cemu vi gledate presicu?
  • Ivan0302
    1.4k
    na youtube izašla presica
  • reziser
    8k
    Ni malo nisam sretan s Tovaricem kao sucem. Bojim se da ce svojim stavom i odlukama sve isprovocirati, i igrače i publiku . A ne treba puno da se iskra zapali.reziser

Moj post prije utakmice, i pogodio sam 100%
    Kolarić Daleko najlošiji na terenu! kad se smirim, jer sam lud ko praćka i sav se tresem. napisati ću puni ostvrt na tekmu...
    ON jednostavno više NE SMIJE NIKAD SUDITI derbije!
  • Crni86
    18.6k
    Ne znas jesi igral danas sa hajdukom ili goricom. Najjaca scena mi je slavljenje onog auta pred kraj tekme. Ko da ce pobjedit real ili barcu te osvajaju ligu prvaka.

Pokazali su danas jos jednom da su jedan mali, sitan klub koji se treba usporedivat prije sa goricom nego sa dinamom.
  • db-izbjeglica
    19.6k
    I dajte ljudi, nek se netko u klubu pozabavi magarećim orgijanjem bakljama na jugu.

Toliko teško podići par stupova i razvući mrežu ispred? Pa nek ih puštaju zaštitari, policija, vojska, tko god hoće...
  • Sunja86
    1.3k
    https://www.instagram.com/reel/DR7jaE9DDSK/?igsh=MW9uaWJ0OHZxMWswZQ==

Iz ovog kuta se najbolje vidi kako Sigur sam sebe podapinje.
  • miro
    8.3k
    Dugo dugo dugo, ali fakat dugo nisam bio ovako isfrustriran kao večeras prije izjednačenja. Da te jedna takva limitirana ekipa vodi na tvom stadionu uz svu raskoš antitalenta Kolarića. Onda ti još sirovina ozlijedi klinca koji jedini može igrat desnog beka protiv Betisa....hvala ti Arbere na relativno normalnom ostatku večeri i vikenda
  • IceMan
    3.8k
    I onda se čudimo što nigdje ne sude…

Realno najbitnije od svega da nismo ovo izgubili a mogli smo komotno.

Generalno bili smo dosta bolji al jebiga, to je nogomet.

Treba u HNL-u dokraja sve dobiti i odvojit se, jer ovaj smiješni tovari će već gubit bodove.
  • Sibirski plavac
    7.6k
    Šteta što je Rijeka na -10 od magaradi. Da je razlika 5 ili 6 bodova magarad bi nakon igre zadnjih par tekmi bila treća. A i Slaven se diže.
  • Dr Hofmann
    4.5k
    Jebem im majku lopovsku, kvazi poštenu. Lažni moralisti i veliki borci za pravdu. Mrzim to smeće od kluba i njihove Mickey Mouse navijače (u kvartu u niskom startu :lol: : ..kompleksaši tovarski).
  • reziser
    8k
    i nigdje na svijetu se ne igra ovoliko malo, prekid, prekid, gledanje vara, jednom , dvaput
    padanje igrača bez ikakvog razloga, samo legnu... pritisak na svaku sudačku odluku, a sudac nema muda kaznt prvoga, pa ako treba i iskljucit igraca zbog sirenja ruku, prigovaranja, i onda dobijes ovakso sudjenje, ocajno!

to sve skupa nema veze s nogometom.
    a sve je krenulo od kad imaju novog predsjednika NO...zapitajte se zasto, i je li slucajno....
  • Rex Ramae
    4.3k
    Što se tiče stanja na terenu ne vrijedi ništa komentirati osim poručiti Kolariću umri u najgorim mukama.

Međutim, danas sam bio na zapadu i ono što mi je upalo u oči je poveći broj naših koji sa oduševljenjem vade mobitele i snimaju bakljadu na jugu dok glavni akteri pjevaju kako mrze isto ono ime koje piše na šalovima naših kamermana, jebo te koji je to mentalni sklop i koja kriza identiteta za nepovjerovati.

I da, da ne zaboravim, Kolariću umri.
  • Mikina lijeva kopačka
    459
    Ovi mitomani orjunaški su uvjereni da su pokradeni danas i da je Tovarić očito navlačio za dinamo.

Koja mentalna bolest, ne vjerujem kaj debili pišu
  • Xpert1992
    314

Ma lako za to. To je zapravo i dobro. Jer koliko sam vidio nitko od njih nije primjetio koliko su losi i da su u zadnje 3 tekme osvojili 2 boda.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet