• Orc123
    14k
    tako jer su dobili svaki jebeni duel, tako da ovi nisu prismrdili golu a Livqja nam je proslih sezona radio dar mar sa stoperima...da smo zabili sto smo realno trebali i da nas sudac nije unistio bilo bi 4:1! Eto tako je obrana odigtala maestralno...jednu jebenu sansu su nam stvorili i to ekipa koji ti glavni konkurent.
  • Krulek
    1.1k
    I nakon svega neki tovarski novinari pišu da su tovari izgubili dva boda. Da nije jadno bilo bi smiješno.
  • Kia pride
    93

rekel sam starom nakon našeg poništeg gola da bude hajduk do kraja utakmice stvoril jednu šansu i to bude verovatno gol.
    Ali da više od jedne šanse ne budu stvorili
    ja sam lud ko šiba, taman sam se malo smiril, ali ispod svakog pauzuha litra vode.

ok, ajde ako nije penal, ali kak onda nije faul izvan 16 i drugi žuti za Rebića?
    gledal sam utakmicu sa starim i on je skoro, nakon kad su nam poništili prvi gol hitil televizor kroz prozor.
    Još mu ja sav živčan moram objašnjavati zakaj je gol poništen,a i ja u nevjerici.
  • Krizy
    63.9k
    Ja sam se nakon kraja utakmice doslovce tresao.vjeko1701

Također. Ne znam kad mi se to zadnji put dogodilo.
    Bratu je crvena ruka od udarca u laminat :rofl:
  • Xpert1992
    228

Nek pisu, ak je njima ovo dobro kak su odigrali nama super.
  • DerHerrKool
    225
    ko Rijeka pretprošle sezone
  • San Lorenzo
    23.4k
    Kvalitetan kmek garcije kako nije trebalo bit vise od 5 minuta nadoknadeNB86

I tog pederka mi je isto pun qurac
  • Orc123
    14k
    moji dosli na kat jer su mislili da se ormar srusio a to ja skoro iskopao rupu u sofi :rofl:
  • Kia pride
    93
    Danas sam se dok sam gledal Belju s nostalgijom sjetil pravog španera Gavranovića.
    Gavran mi je jedna od najdražih špica Dinama. Koliko nama fali špica koja je na "ti"s loptom
  • Bruh
    1.2k
    nije trebalo bit vise od 5 minuta nadoknadeNB86

JahaahhahahahAhhaa
  • Jos-Optimus
    8.2k
    Dojmovi s tekme:
    Kova pokazao muda
    Dečki pokazali karakter
    Tovarić je smeće
    Razbili smo ih unatoč svemu
    Mali Mika će biti igračina
    Mišić je pravi kapetan (unatoč foteljašima)
    Bennacer top
    Topiću više minuta
    Bravo dečki
  • Twisted1
    1k
    Sve kazano.

Dobra igra veći dio utakmice.

Ono kaj mi se sviđa je to kaj smo išli po drugi gol odma nakon prvog. Malo je falilo.
  • Tajno Ime
    231
    Prčim mater svim akterima na TERENU veceras
  • CastAway1986
    4.6k
    Mišić je pravi kapetan (unatoč foteljašima)Jos-Optimus

Neka je netko rekao !! :clap:
  • Filip B
    200
    Nisam sve svalio ali je cijela akcija krenula od krivog postavljanja RPGa. tu vec nije smjelo doci do prvog ubacaja
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet