• criticus
    5.5k
    Kek i Zajc su ionako kompići :lol:
  • rokikaciga
    8.4k
    Ne znam kak bu Zajc reagirao s obzirom na njegov odnos sa Kekom ak on fkt bude trener
  • hardek
    7.8k
    Glavni kandidati su Matjaz Kekkristijank

Zajc na aparatima
  • Noel
    17.7k

Članak je zaključan ali imaš ispod članka heštegove i vidiš imena ko se spominje. Pišu Matjaž Kek i Zoran Zekić.
  • Crni86
    18.3k
    Iskreno ne bi niti jednog a niti drugog. Nisu upgrade u odnosu na trenutnog trenera. Kek nakon rijeke s razlogom je samo u repci, a zekic… ne treba ni pisat
  • miro
    8.2k
    Matjaž Kek...to je najružniji nogomet koji možemo izabrat
  • Krulek
    1.1k
    Ja bih nekoga sa čvrstom rukom i mudima, Kek ili ponovo Bjelica
  • Bernard
    1.1k
    Mora biti da se šali kolega, mislim Kek je dobar trener ali ganja rezultat, mlade igrače baš ne ferma, a zeka jbg nez šta bih rekao.
  • Zg123
    3.2k
    Zekicev nogomet je totalna suprotnost od onoga sto Dinamo zeli igrati, a Kek mi se ne cini realan i mislim da ce on do penzije biti u Sloveniji
  • hardek
    7.8k
    Ako je ovo istina, ide nova otpremnina za 3 mjeseca
  • Crle
    1.3k
    Valdas
  • rioda
    12.3k
    Zekić je daleko od renomea Dinama, čovjek se u Slavenu s igračima opijao po klijetima, a onima koji nisu bili za akciju govorio da neće igrati ako ne ostanu do jutra :lol:
  • Jurki
    21.1k
    Pišu Matjaž Kek i Zoran Zekić.Noel

Kek jos kak tak.. al Zekic?

Gospode Boze jel moze se jos kaj loseg desiti na danasnji dan?
  • Noel
    17.7k
    onima koji nisu bili za akciju govorio da neće igrati ako ne ostanu do jutrarioda

Pa to nam treba!
  • Peškaman
    8.4k
    Dođe li Zekić,obećavam vam skok sa starog mosta u uživo prijenosu, laste što bi se reklo...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.