• Kumerle
    1.7k
    Screenshot-2025-10-21-at-12-12-19.png
    Ponedjeljak, 27. listopada u 18:00, stadion Cibalia, Vinkovci.
    Povijesni trenutak za Vukovar, a i nesvakidašnja prilika za sve nas navijače Dinama. Bez obzira na mjesto odigravanja, srce brzo zakuca kad znaš da igra naš Dinamo i to protiv hrvatskog Vukovara na stadionu nekadašnjeg Dinama iz Vinkovaca.

Pred nama je još jedno gostovanje koje na papiru izgleda lako, ali znamo da su ovakve utakmice najopasnije.
    Vukovar 1991 je mlad, motiviran klub, a svaka ekipa protiv Dinama igra "sto na sat" i zato nema opuštanja!
    Doveli su Alena Jurilja koji je bio član Dinama 2 pa nakon toga slovenskih Domžala i par ekipa iz BiH te Josipa Špoljarića bivšeg člana Osijeka, ZTE-a i slovenske Nafte koji su debitirali prošlo kolo u kojem su remizirali 1:1 s trećeplasiranom Lokomotivom, a i protiv Hajduka su pokazali da su jako dobra ekipa i napravili su velike probleme protivniku, koji je naposljetku dosta sretno dalekometnim udarcem pobjedio 1:0.
    Očekujem ozbiljan pristup od prve minute, maksimalan angažman i dokazivanje svakog od jedanaestorice na terenu.

Screenshot-2025-10-21-at-12-25-02.png
    Iako je još uvijek Lisica upitan, zadnje vijesti govore kako će zaigrati protiv Malmoa pa vjerujem da će i protiv Vukovara biti u konkurenciji.

Za ekipu: vrijeme je da pokažete zašto nosite najteži dres hrvatskog nogometa. Ljubav prema klubu, žrtva za grb, svaku sekundu boriti se za pobjedu! Cilj se zna - tri boda za pozitivan nastavak prvenstva. Obrana mora biti koncentrirana, napad razigran, a vezni red srce ekipe koji diktira tempo i razbija svaku Vukovarovu akciju.

Za nas navijače: nema izlike za polovičnu podršku. Bilo s tribina stadiona ili online na forumu, dišimo kao jedno. Ako nas je nekoliko tisuća, ako nas je deset, pet - svi smo jedan! Pokažimo respekt prema protivniku, ali i apsolutnu odanost svom klubu.
    Neka odjekne pjesma, neka bodrenje ne staje ni sekunde!
    Idemo po pobjedu, Maksimir je daleko, ali Dinamo je uvijek doma gdje god se igra i zato nek se ori: "Daj mi samo pobjede!"

Vjerujemo u vas, naprijed plavi lavovi!
    1. Očekivanja od utakmice? (99 votes)
        Lagana pobjeda
        45%
        Teška pobjeda
        49%
        Remi
          2%
        Poraz
          3%
    2. Očekujete li rotacije nakon Malmoa? (99 votes)
        Ne, dovoljno vremena imaju za odmor do ponedjeljka
          7%
        Ne, ne vjerujem u širinu kadra
          5%
        Da, do 3 igrača
        39%
        Da, više od 3 igrača, vjerujem u kvalitetu rotacijskih igrača
        48%
  • NKDZ86
    6k
    Za nas navijače: nema izlike za polovičnu podršku. Bilo s tribina stadiona ili online na forumu, dišimo kao jedno. Ako nas je nekoliko tisuća, ako nas je deset, pet - svi smo jedan!Kumerle

Svaka čast, to je to! :clap:
    Idemo dinamo!
  • KtcGoat
    1.7k
    Kao što smo i najavili tijekom proteklih domaćih susreta - na naše utakmice dobrodošli su svi navijači sa svojim obilježjima

Hrvatske navijačke skupine godinama nesebično pomažu našem gradu, a u najtežim trenucima; poput onih u Vukovaru, pokazali su što znači zajedništvo i solidarnost

Najmanje što možemo učiniti je poštovati njihovu odanost i omogućiti im da bodre svoj klub sa svojim bojama i simbolima.

Dobro došli navijači Dinama, neka bolji pobijedi
    HNK Vukovar 1991
  • vlatkomarkovic
    2.1k
    Vukovaru desno su zadnju utakmicu igrali Tičinović od 34 godine i Jurilj prvu utakmicu sezone, Kova, MPV now or never…
  • KtcGoat
    1.7k
    Sve moje ceste su davno zarasle...
  • Crusades
    19.4k
    Lijepa i pohvalna poruka Vukovara.
  • Hnlovac
    3.6k
    ovakva poruka Vukovara insinuira da bi inače bio problem da Boysi dođu? Pa ne podrazumijeva li se da je svatko dobrodošao?
  • rioda
    10.9k
    Poruka se ponajviše odnosi na domaću tribinu, neki klubovi zabranjuju obilježja gostujućih klubova na domaćim tribinama
  • NoSkillan
    133
    inace kad dodes bubam u osijeku na zapad(ili bilo koju tribinu osim gostujuceg sektora) ne smijes nositi dinamova obiljezja i na ulazu ako slucajno dodes u dinamovom dresu ili majici, nece te pustiti ili ce te traziti da obuces majicu naopako kako se ne bi vidila obiljezja
  • NoSkillan
    133
    dok vukovar promovira nošenje svih obiljezja pod tim da smi svi Hrvati i dopustit ce da se tako ude na stadion, samo se nemojte zajebat ako idete u Vinkovce pa uc u Jazz u dinamovom dresu (Jazz=kafic vinkovackih ultrasa)
  • Hnlovac
    3.6k
    meni je to jasno i mozda nisam upratio, ali to nisu napisali kad su tovari dosli? Pitam jer ovakvi proglasi najcesce budu kad netko zeli zabraniti nesto, sumnjam da je bas iz cista mira ovo napisano jer bi onda tak bilo napisano kad svi dolaze
  • deda
    41.9k
    Bilo je slično i za tovare
  • Mihael2305
    565
    ce te traziti da obuces majicu naopakoNoSkillan

Ma meni kad su vidli da imam obilježje grupe, majicu su mi bacili prek ograde i rekli da budem gol...
  • KtcGoat
    1.7k
    Ma jesu, istu stvar su napisali i za njih. Imas na drustvenim mrezama
  • Mr Anderson
    14.5k
    neki klubovi zabranjuju obilježja gostujućih klubova na domaćim tribinamarioda

Ja sam sad na gostovanju kod Lokomotive normalno ušao s našim obilježjima na domaću tribinu.
  • Hnlovac
    3.6k
    a onda ok, valjda idu na skupljanje simpatija kod svih
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.